Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Cobots: den innovative løsning på produktionsudfordringer

I takt med at verdens industrier stadig bliver mere konkurrenceprægede, oplever moderne produktionsvirksomheder stigende udfordringer: lønomkostninger skøjter op, og kunder kræver kortere leveringstider.

Som svar på disse udfordringer har mange virksomheder vendt blikket mod teknologiske fremskridt og integration af collaborative robotter, eller 'cobots', i deres produktionslinjer. Disse avancerede robotsystemer tilbyder en løsning, der samtidigt adresserer både omkostnings- og effektivitetsbekymringer.

De mange fordele ved Cobots

I modsætning til traditionelle robotter er Cobots mindre, lettere, sikrere for mennesker at arbejde med og mere fleksible. Deres avancerede teknologi muliggør udførelsen af komplekse, men ensformige opgaver med minimal indsats, fremskynder produktionsprocesser og øger produktiviteten. Ved at kombinere den menneskelig ekspertise med robottens præcision og effektivitet, styrkes virksomhedens fundament – både hvad angår produktionskapacitet og arbejdsmiljø.

Cobots er også den ideelle løsning for produktions- og logistikorganisationer, der har begrænsede ressourcer. De optager meget lidt plads, hvilket gør dem velegnede i områder med pladsmangel og letter dermed overgangen til højere produktionsflow.

Fordele ved Cobots inkluderer øget sikkerhed, hurtigere ROI ved at skifte til "smart-fabrikker" og forenklet drift- og vedligeholdelse gennem digitale tvillingværktøjer som EcoStruxure Machine Expert Twin. Disse fordele, kombineret med lavere CO2-udledning, nem implementering, og lave driftsomkostninger gør Cobots til en holdbar løsning på den akutte mangel på arbejdskraft i industrien.

Hent flyer her

Se produkterne her

 

Optimer produktionen med industriel automation fra Schneider Electric

Når du skal opbygge eller servicere industrielle automationsløsninger, er det vigtigt at have en kvalificeret samarbejdspartner, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din digitalisering.

Læs mere her

 

;