Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Lemvigh-Müller – Din kompetente partner på automation fra Schneider Electric

Det er vigtigt at have en kvalificeret samarbejdspartner, når du skal opbygge eller servicere industrielle automationsløsninger.

Certificerede teknikere

Lemvigh-Müller er certificeret Industrial Automation Distributor (IAD) for Schneider Electric. Det betyder, at vores automationsteknikere har gennemført og bestået et omfattende undervisningsprogram.

Hjælper dig med løsninger

De stiller deres viden og erfaring til rådighed for dig, så du hurtigere og nemmere kommer frem til den optimale løsning til din kunde. Her kan du møde et par af vores IAD-certificerede teknikere.

 Mød Steffen Sohl

Steffen Sohl er er en af Lemvigh-Müllers produktspecialister og IAD-certificerede automationsteknikere. Steffen er uddannet elektriker og har blandt andet arbejdet med automation i industrien. Han har et omfattende kendskab til Schneider Electrics dybe og brede program af automationskomponenter og deres anvendelse i industrielle løsninger. IAD skal fornyes hvert år, så du altid er sikret, at Steffen er opdateret på den seneste udvikling inden for automations- og kontrolløsninger fra Schneider Electric.

 Mød Flemming Støiholm

Flemming Støiholm er en af Lemvigh-Müllers produktspecialister og IAD-certificerede automationsteknikere. Flemming er uddannet elektriker og elinstallatør. Hans primære område er drives, frekvensomformere samt servo og motion. Via IAD-programmet har han også bredt kendskab til Schneider Electrics øvrige automationsprogram. IAD skal fornyes hvert år, så du altid er sikret, at Flemming er opdateret på den seneste udvikling inden for automations- og kontrolløsninger fra Schneider Electric.

;