Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Afløbsserie sikrer hygiejnen i fødevareindustrien

Gulvafløb, der er lette at rengøre og holde rene, kan forbedre den samlede hygiejne i produktionsområder. Denne serie render og afløb i rustfrit stål højner sikkerheden.

Den danske afløbsproducent BLÜCHER, som er den første HACCP-certificerede afløbsproducent, og som blandt andet leverer til Arla Foods og Danish Crown, har udviklet en serie punktafløb og afløbsrender i rustfrit stål. De er specielt tilpasset de hygiejnemæssige udfordringer i fødevareindustrien.

Følger nyeste retningslinjer

HygienicPro®-render og afløb er udviklet i samarbejde med fødevarevirksomheder og rådgivere og er desuden i tråd med de nyligt udarbejdede EHEDG-retningslinjer for afløbsprodukter, som BLÜCHER også aktivt har bidraget til som medlem af EHEDG.

HygienicPro®-afløbsprodukterne er specifikt konstrueret for at imødekomme fødevarebranchens behov for

  • effektiv afvanding af gulvet
  • nem rengøring
  • forebyggelse af bakterievækst

Begrænser vandforbruget

Samtidig har BLÜCHER skabt et design, der også begrænser vandforbrug og antal produktionsstop til drift og rengøring af afløbssystemet.

Blandt andet er der til afløbene udviklet en specielt stor sikurv, som kan rumme store mængder produktionsaffald uden at stoppe til, ligesom produkterne overalt er udformet med afrundede hjørner både af hensyn til rengøringsvenligheden og for at sikre en holdbar forbindelse mellem afløbets kant og gulvet, så der ikke opstår revner, hvor der kan gemme sig bakterier.

Som alle BLÜCHER® afløbsprodukter er HygienicPro® helt i rustfrit stål og opbygget af moduler, der kan kombineres indbyrdes for at sikre den optimale afløbsløsning til hvert enkelt projekt.

Vil du vide mere?

Kontakt Lemvigh-Müllers Bygge & Anlæg-afdeling på bygge@lemu.dk eller tlf. 3695 1221 for at høre mere.

Blücher

;