Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Kommerciel og proaktiv salgskoordinator med mod på en afvekslende hverdag - Herlev, Kolding, Aabyhøj eller Aalborg

Er du struktureret, og trives du med at servicere både kunder og kolleger med administrative opgaver? Trives du med at bidrage til professionelt salgsarbejde ved at effektivisere salgsprocesser?

Og er du som person en holdspiller, som samtidig er engageret, tænker nyt og er imødekommende og møder alle på din vej med et smil? Så er det lige dig, vi søger.

Bliv en del af en spændende virksomhed i vækst

Vi tilbyder dig en unik mulighed for at blive en del af Lemvigh-Müller, Danmarks førende teknik- og stålgrossist. Du vil komme til at arbejde i et ambitiøst miljø kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement og naturligt fokus på at skabe vækst og udvikling.

Vi gør os hver dag umage for at skabe de bedste rammer for, at du kan have et værdifuldt arbejdsliv, hvor du kan udleve dit fulde potentiale – og samtidig have overskud til alt det andet vigtige i livet. Vi tilbyder fx:

 • Overskudsdeling – gælder alle medarbejdere og fordeles efter anciennitet
 • Sundhedsforsikring – giver dig mulighed for hurtig og god behandling, dækker også hjemmeboende børn
 • Barselsordning – med 17 ugers betalt orlov til fædre og 28 uger til mødre
 • Fleksibilitet – mulighed for indflydelse på sin hverdag i samarbejde med leder
 • Fondsstøtte – kan søges ifbm. familieforøgelse, ægteskab og børns uddannelse

 

Analytisk mindset og brænder for support og udvikling

Du bliver en del af vores Commercial Excellence-afdeling, hvor du får 11 kollegaer, som er placeret på vores kontorer i hele landet. Dit arbejdssted vil afhænge af din bopæl, og være på én af vores lokationer i enten Herlev, Aalborg, Aarhus eller Kolding.

Her bliver du en vigtig nøglespiller til at igangsætte og medvirke med initiativer, der underbygger vores strategi. Du bliver den der understøtter salgsorganisationen, hjælper vores sælgere til succes hos kunderne og dermed også sikrer den gode kundeoplevelse. Du udvinder, udvikler og analyserer data, og på baggrund af dem, vil du komme med dine anbefalinger til optimeringsforslag i salgsorganisationen.

Din kollega Maj glæder sig til få dig med ombord

Læs her, hvordan hun beskriver en typisk hverdag:

"Som salgskoordinator er du tæt på sælgerne i hverdagen, men kommer rundt i hele organisationen i forbindelse med løsning af opgaver. Vi dækker nemlig en bred vifte af opgaver inden for både salgssupport og koordinatoropgaver, og det er sjældent, at to dage er ens. Det jeg godt kan lide i vores team, er fleksibiliteten og selvstændighed i hverdagen – samt søde kollegaer, der altid er klar med faglig sparring og gode snakke."
 - Maj, din nye kollega

Dine primære opgaver bliver:

 • Salgssupport, kundeopfølgning, sikre at de eksterne sælgere har så meget tid hos kunderne som muligt
 • Udarbejde konsekvensberegnere, prisanalyser og avancekontrollister i Excel
 • Deltagelse i projekter i afdelingen, herunder digitaliseringsinitiativer
 • Aktivt at medvirke til det gode arbejdsmiljø på lokationen
 • Ad hoc-support i forbindelse med salgsafdelingens aktiviteter og deltagelse i salgsmøder
 • Være tovholder på opdatering af priser i samarbejde med sælgere
 • Kodning af samhandelsaftaler og udarbejdelse af rapporter i SAP/SAC BI
 • Bidrage til at udvikle nye processer, der effektiviserer arbejdsgangene i afdelingen samt understøtte den efterfølgende implementering i salgsorganisationen
 • Analysere data og holde sig ajour på markedstendenser, og hvordan disse har indflydelse på Lemvigh Müller

 

Du bliver en nøglemedarbejder for hele salgsorganisationen

Din hverdag er alsidig, og du har en bred kontaktflade til kunder, eksterne og interne sælgere, kollegaer i marked – indkøb og øvrige stabskolleger. Herudover bliver du en vigtig sparringspartner med salgsledelsen ift. initiativer/projekter.

Du er en serviceminded teamplayer, der nyder at give kompetent support og rådgivning og trives i en koordinerende rolle. Samtidig er du en kulturbærer, som går forrest i forhold til at sikre det gode arbejdsmiljø på arbejdspladsen.

Den rette kandidat er:

 • ekspertbruger i Office-pakken
 • taler og skriver dansk flydende og engelsk på business niveau
 • trives med administrative opgaver
 • er i stand til at holde flere bolde i luften ad gangen, uden at dette går ud over kvaliteten i dit arbejde
 • har erfaring med ledelse af mindre projekter
 • har et digitalt mindset og kan se optimeringsmuligheder

 

Din baggrund

Du har en relevant baggrund indenfor salg. Herudover er du en erfaren bruger af IT, herunder Excel og øvrige programmer i Office-pakken og har flair for at sætte dig ind i nye systemer, og du kan begå dig sikkert på engelsk.

Vi glæder os til at høre fra dig

Send dit CV via ’Ansøg’ hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Salgsleder Anders H. Jørgensen på telefon 2060 8011. Du kan lære din nye leder bedre at kende her.

I Lemvigh-Müller ser vi mangfoldighed som en styrke og arbejder aktivt med diversitet, bl.a. som del af DI’s Diversitetsløftet. Vi opfordrer derfor kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet – og undlad gerne billede, oplysning om alder og lignende.

SØG stillingen


Når erfaring skaber fremtid
Overalt, hvor der produceres, bygges, monteres og installeres, er der hver dag mange ting, som skal falde i hak. Her kan en samarbejdspartner med erfaring, muskler og orden i sagerne gøre hele forskellen. Så alting bare kører, som det skal – også i morgen. Det har Lemvigh-Müller sørget for siden 1846 som Danmarks største stål- og teknikgrossist og førende forretningspartner for industrien, byggeriet og installationsbranchen


;