Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

SAP ABAP-udvikler - Herlev

Kom med fra start efter vores S/4HANA-implementering og sæt dit præg på fremtidens ERP-løsning i Lemvigh Müller.

Vi søger en nysgerrig SAP ABAP-udvikler til at deltage i vores SAP-udviklingsteam, og som har viljen til at udvikle fremtidens ERP-system i Lemvigh Müller. Du skal bistå med at videreudvikle og vedligeholde eksisterende og nye SAP-løsninger, og du skal være nysgerrig på den nye platform og dens muligheder, herunder udvikling af nye Fiori apps.

En unik mulighed i en professionel koncern

Du bliver en del af Lemvigh-Müller, som er en fondsejet virksomhed med 1.350 ansatte, som blandt andet støtter velgørende formål i Danmark. Vi gør os hver dag umage for at skabe de bedste rammer for, at du kan have et værdifuldt arbejdsliv, hvor du kan udleve dit fulde potentiale – og samtidig have overskud til alt det andet vigtige i livet.

Vi tilbyder fx:

  • Overskudsdeling – gælder alle medarbejdere og fordeles efter anciennitet
  • Sundhedsforsikring – hurtig og god behandling, dækker også hjemmeboende børn
  • Barselsordning – med 13 ugers betalt orlov til fædre og 26 uger til mødre
  • Fleksible arbejdsformer – mulighed for hjemmearbejde
  • Fondsstøtte – kan søges ifm. familieforøgelse, ægteskab og børns uddannelse

 

Sæt dit præg på fremtidens ERP-løsning

Som SAP ABAP-udvikler vil du være ansvarlig for at designe, udvikle og teste ABAP-programmer samt sikre integrationen med andre SAP-moduler og komponenter samt øvrige systemer. Du vil samarbejde tæt med vores interne teams, som primært arbejder agilt for at bistå vores forretning bedst muligt, ift at skabe rettidige og rentable løsninger.

Dine ansvarsområder vil være:

  • Designe, udvikle, implementere og vedligeholde SAP-løsninger i henhold til virksomhedens behov og krav – også med et snarligt fokus på Fiori
  • Sikre integrationen af SAP ABAP med andre SAP-moduler og komponenter samt øvrige systemer i samarbejde med Lemvigh-Müllers integrationsteam
  • Identificere og løse tekniske udfordringer samt optimere eksisterende ABAP-kode
  • Udføre systemtests og fejlretning for at sikre pålidelig og optimal drift
  • Deltage i vitale og spændende SAP-projekter og udviklingsopgaver

Du bliver en del af teamet i IT-afdelingen, hvor du får ca. 50 engagerede, dygtige og hjælpsomme kolleger (heraf ca. 15 i SAP-teamet), der arbejder i et uformelt miljø og med en stor kontaktflade til kolleger i den øvrige del af Lemvigh-Müllers afdelinger.

Din stilling vil indebære et stort selvstændigt ansvar, gode ansættelsesvilkår og sparring på et højt, fagligt niveau.

Hos Lemvigh-Müller vægtes medarbejdertrivsel og godt kollegaskab højt, og du tilbydes en række personalegoder samt fleksible arbejdsforhold med gode kontorfaciliteter i Herlev. Lemvigh-Müller er desuden en uformel organisation uden tungt bureaukrati, hvor der ofte er kort vej fra idé til handling.

Er det dig vi leder efter?

Vi søger en engageret og erfaren SAP ABAP-udvikler, der har en bred forståelse for SAP. Har du erfaring med at udvikle Fiori apps er det et plus. Derudover er det en fordel, hvis du også har kendskab til andre programmeringssprog såsom JavaScript.

Som person arbejder du analytisk og struktureret, og du formår både at arbejde selvstændigt og i teams. Du er proaktiv, nysgerrig og bidrager altid med godt humør.

Din evne til at komme med løsningsforslag og udvise selvstændig drivkraft samt fagligt engagement er bemærkelsesværdig. Du forstår at opbygge relationer til samarbejdspartnere med fokus på forretningens behov og kommunikerer flydende på engelsk, gerne med en vis forståelse for dansk.

Søg stillingen

Ser du denne mulighed som et naturligt næste skridt i din karriere, så send dit CV via knappen "Søg jobbet". Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Head of SAP ERP Sofie Kølgaard pr. mail sokr@lemu.dk.

Lemvigh-Müller ser mangfoldighed som en styrke og arbejder aktivt med diversitet bl.a. som del af DI’s Gender Diversity Pledge. Vi opfordrer derfor kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Du behøver kun at sende os dit CV – og undlad gerne billede, oplysning om alder og lignende. Vi glæder os til at høre fra dig.

SØG jobbet


Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer:
I Lemvigh-Müller håndterer vi alle vores rekrutteringer internt, hvorfor vi frabeder os uopfordrede henvendelser i den henseende.


Når erfaring skaber fremtid
Overalt, hvor der produceres, bygges, monteres og installeres, er der hver dag mange ting, som skal falde i hak. Her kan en samarbejdspartner med erfaring, muskler og orden i sagerne gøre hele forskellen. Så alting bare kører, som det skal – også i morgen. Det har Lemvigh-Müller sørget for siden 1846 som Danmarks største stål- og teknikgrossist og førende forretningspartner for industrien, byggeriet og installationsbranchen.


;