Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Telefonsupporter med interesse for belysningsteknik - Herlev eller Vejle

Er du teknisk nysgerrig og klar til at udvikle dine kompetencer inden for belysning?

Hos Lemvigh-Müller tilbyder vi nu en unik mulighed for at kickstarte din karriere inden for teknisk support og belysningsteknik. Vi søger en engageret telefonsupporter, der vil blive grundigt oplært i belysningsområdet, og som skal hjælpe os med at løfte vores kundesupport til nye højder.

Fokus på fremtidens kundeoplevelse

Du bliver en del af vores landsdækkende belysningsorganisation med kompetente og engagerede kolleger, som har fokus på salg af belysningsløsninger til professionelt byggeri samt formidling af informationer til elektrikere og rådgivende virksomheder.

Som telefonsupporter bliver du en del af et team på 9 kollegaer som sidder i vores afdelinger i hhv. Herlev, Vejle og Aalborg. Du vil få arbejdsplads på vores hovedkontor i Herlev eller i vores afdeling i Vejle. Du bliver en vigtig del af salgsprocessen fra lysberegning, tilbudsgivning til teknisk support.

Du får en indgående oplæring i belysningsløsninger. Du vil arbejde tæt sammen med erfarne kolleger og eksterne sælgere for at levere førsteklasses service og support til vores kunder. Vi deler viden og erfaringer i afdelingen så vi hele tiden er på forkant med belysningsløsninger, miljøkrav og lovgivning.

Din hverdag indeholder bl.a. følgende opgaver:

 • Besvare opkald og assistere kunder med tekniske forespørgsler
 • Udføre lysberegninger og tekniske vurderinger for at tilbyde optimale løsninger til vores kunder
 • Samarbejde med vores salg og tekniske kollegaer for at sikre korrekte tilbudsgivning og projektering

 

En unik mulighed i en professionel koncern

Du bliver en del af Lemvigh-Müller, som er en fondsejet virksomhed med 1400 ansatte, og som blandt andet støtter velgørende formål i Danmark.

Vi gør os hver dag umage for at skabe de bedste rammer for, at du kan have et værdifuldt arbejdsliv, hvor du kan udleve dit fulde potentiale – og samtidig have overskud til alt det andet vigtige i livet. Vi tilbyder fx:

 • Overskudsdeling – gælder alle medarbejdere og fordeles efter anciennitet
 • Sundhedsforsikring – giver dig mulighed for hurtig og god behandling, dækker også hjemmeboende børn
 • Barselsordning – med 13 ugers betalt orlov til fædre og 26 uger til mødre
 • Fondsstøtte – kan søges ifm. familieforøgelse, ægteskab og børns uddannelse.

 

Er det dig, vi leder efter?

Som person er du god til at sætte dig i kundens sted og du er i stand til at yde professionel vejledning og går gerne en ekstra mil for kunden. Du vil gerne gøre en forskel, er fleksibel, serviceminded og klar til at blive en del af vores team.

Derudover forestiller vi os, at:

 • Du har en el-tekniske baggrund eller er nyuddannet med interesse for teknologi og belysning. Måske er du elektriker eller el-installatør.
 • Du er en erfaren bruger af IT, herunder Excel og øvrige programmer i Microsoft Office-pakken.
 • Vigtigst er det, at du har en god forståelse for kundernes behov og kan yde den rette support.
 • Du er proaktiv, har lyst til at lære og har en naturlig tilgang til problemløsning.

 

Vi glæder os til at høre fra dig

Ser du denne mulighed som et naturligt næste skridt i din karriere, så send dit CV via ’Søg stillingen’ hurtigst muligt. Vi ansætter, når vi har fundet den rette kandidat. Ønsker du at vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Stig Johansson på tlf. 4060 4067.

Lemvigh-Müller ser mangfoldighed som en styrke og arbejder aktivt med diversitet bl.a. som del af DI’s Gender Diversity Pledge. Vi opfordrer derfor kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Du behøver kun at sende os dit CV – og undlad gerne billede, oplysning om alder og lignende. Vi glæder os til at høre fra dig.

SØG stillingen


Når erfaring skaber fremtid
Overalt, hvor der produceres, bygges, monteres og installeres, er der hver dag mange ting, som skal falde i hak. Her kan en samarbejdspartner med erfaring, muskler og orden i sagerne gøre hele forskellen. Så alting bare kører, som det skal – også i morgen. Det har Lemvigh-Müller sørget for siden 1846 som Danmarks største stål- og teknikgrossist og førende forretningspartner for industrien, byggeriet og installationsbranchen


;