Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Intelligent belysnings- og styringsløsning, der giver dig og dine kunder en lettere og mere fleksibel hverdag

Med LEDVANCE kan du tilbyde dine kunder intuitiv og let lysstyring i enhver skala: Fra hjemmekontoret til sportshallen – uden at prisen bliver et problem.

Fleksible løsninger du nemt kan planlægge

LEDVANCE har intelligente belysnings- og styringsløsninger til dine kunders hverdag. Sortimentet er stort, så du kan hjælpe dem med at få prisbillige, enkle og fleksible løsninger, der er lette for dig at planlægge, konfigurere og dokumentere. Intelligent lysstyring fra LEDVANCE står på to ben: SMART+ er til private hjem og små kontorer, og VIVARES er til kontormiljøer, sportshaller, skoler o.lign. Begge giver det rigtige lys, på det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt samtidigt med, at det er let at sætte op, overvåge og dokumentere.

VIVARES – til kontormiljøer og skoler

Undgå omkostningstunge belysningsløsninger, der er besværlige at programmere og dokumentere. VIVARES kan hjælpe dig udenom alt dét ved at koble dit system til VIVARES Cloud, hvor du kan administrere og overvåge installationerne. Og samtidig give dig tilfredse kunder. Systemet er innovativt og intuitivt at sætte op og programmere, er pålideligt og kompatibelt.

Det er en komplet løsning, der giver dig alle lysstyringskomponenterne og de helt rigtige LED-armaturer. Afhængigt af kravene fra kunden kan du vælge den trådløse VIVARES Zigbee-løsning eller den fortrådede version med DALI. Begge giver dig og kunden en høj grad af komfort og overskuelighed.
VIVARES kan helt automatisk generere komplet dokumentation af anlægget, som ligger tilgængeligt digitalt i VIVARES CLOUD Derfor er det også nemt at vedlægge projektet, og du sparer tiden, det tager at lave en god dokumentation.

Se VIVARES produkter til kontormiljøer og skoler

SMART+ til private hjem

SMART+ er VIVARES lillebror til små kontorer og private hjem. SMART+ kan bruges med Zigbee, WiFi og Bluetooth alt efter behov og temperament. Der er et kæmpe sortiment med lamper og pærer, der kan skifte mellem 16 mio. farver efter lyst og behov. I den gratis app kan du eller kunderne selv intuitivt tilpasse de rutiner og automatiseringer, der passer til deres hverdag. F.eks. kan lyset indstilles til at tænde på bestemte tidspunkter, eller når bestemte ting sker – det kunne være, når børnene kommer hjem, eller når solen går ned.

Det hele styres via appen. Eller med stemmestyring med Amazon Alexa, Samsung SmartThings og Google Home. Et enkelt klik, et swipe eller en talebesked kan skifte belysningen fra at være praktisk til at blive varm hyggebelysning. SMART+ har også et stort udendørs sortiment, hvor den samme intelligens kommer med udenfor i haven.

Se SMART+ produkter til private hjem


;