Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Wiser™ Smart Home: Det kloge valg til drømmehuset

Bygger man hus i dag, kommer man ikke udenom overvejelser om smart home-teknologi.

Som direktør for MOE, en af landets førende inden for innovativt byggeri, havde Christian Listov-Saabye en klar vision, da han selv skulle bygge drømmehuset: det skulle være fremtidsorienteret.

Ingen kompromiser

Helt fra begyndelsen stod det klart for Listov-Saabye, at der ikke skulle gås på kompromis med hverken design eller teknologi. ”Vi havde drømt om dette hus i årevis, og nu skulle det være perfekt”, udtaler han. Med denne tankegang var Wiser™ smart home-teknologi fra Schneider Electric et oplagt valg.

Han har haft en hands-on-tilgang til alle aspekter af husets design og opførelse. En af de teknologiske hjørnesten i hjemmet er Wiser Pucks, PIR og batteritryk. Disse elementer gør lysstyringen i hjemmet både intelligent og brugervenlig. ”Med Wiser-appen kan vi skræddersy vores belysning, så den passer perfekt til enhver situation”, forklarer han.

God økonomi i løsningen

Et andet kendetegn ved Wiser-teknologien er fleksibiliteten. Wiser's trådløse systemer betød, at Listov-Saabye kunne spare både penge og CO2-udslip under byggeprocessen. De trådløse kontakter kan nemt flyttes, uden at det påvirker husets struktur.

Tidligere havde Listov-Saabye og hans familie haft glæde af Schneider Electrics IHC smart home-løsning. Erfaringerne herfra gjorde valget af Wiser™ til en nem beslutning. Udover den teknologiske overlegenhed tilføjer Wiser et ekstra lag af sikkerhed. Efter tidligere at have oplevet et indbrud, værdsætter familien nu muligheden for at simulere tilstedeværelse, når de ikke er hjemme.

Kan ses på energiforbruget

Selvom familien Listov-Saabye allerede har indført mange Wiser-løsninger i hjemmet, er der fortsat muligheder for udvidelse. Energikrisen får mange til at tænke over deres energiforbrug, og her kan Wiser's forskellige energistyringsprodukter være løsningen.

Wiser kan nemlig også bruges til energistyring i boligen med for eksempel smart radiator-termostat, som kan hjælpe med at spare på varmeforbruget. Og med Wiser powerTag installeret i eltavlen er der mulighed for et komplet overblik over energiforbruget i boligen.

For dem, der overvejer at bygge nyt eller renovere, kan Wiser™ være nøglen til fremtiden, hvor moderne bekvemmelighed bliver kombineret med energieffektivitet.

 

Se produkterne her
;