Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Du har nu adgang til en af verdens førende kædeproducenter

Donghua International B. V. har indgået et bredt og strategisk samarbejde med Lemvigh-Müller, så du kan få et bredt kvalitetssortiment af kædetransmissioner.

Donghua har markedets bredeste sortiment af kæder med snesevis af variationer i materialer, konstruktion og slidstyrke for hver enkelt applikation. Derfor er vi utrolig glade for at kunne tilbyde dig som kunde et sortiment, som blandt andet indeholder:

  • Standard- og forstærkede kæder i både britisk standard (BS) og amerikansk standard (ANSI)
  • Løsningsorienterede kæder – til forskellige og vanskelige omgivelser som fx selvsmørende -, Nikkel- /zinkbelagte og rustfri kæder
  • Transportør-/Conveyerkæder i alle typer
  • Løftekæder
  • Specialproducerede, konfigurerede kæder og kædehjul efter tegning eller mål

 

Adgang til Europas største lager

Samarbejdet med Donghua åbner dørene til Europas største lager af kæder og giver dermed adgang til markedets største sortiment i både varianter og kvaliteter. Samarbejdet giver også mulighed for at få specialfremstillet kæder til ethvert formål på egen workshop eller at designe unikke kæder til lige præcis dine og din virksomheds formål.

Danmarks største sortiment og stabil levering

Det har været vigtigt for Lemvigh-Müller at finde en samarbejdspartner, der har adgang til et stort lager med produkter af høj kvalitet, men hvor der samtidig er høj fleksibilitet, så Lemvigh-Müller også kan efterkomme unikke ønsker til fx mål og kvalitet. Med netop Donghua sikrer vi muligheden for både at matche markedets efterspørgsel og samtidig beholde den utrolig høje kvalitet. Lemvigh-Müller tilbyder både nationale og internationale leverancer og finder også en løsning, hvis der er specifikke krav til lager og logistik. 

førende kædeproducenter, Donghua International B. V.

Specialbestillinger og mulighed for sparring 

Lemvigh-Müller har for at understøtte dette haft en del medarbejdere på udvidet kursus, og de skal i tæt samarbejde med grossistens dedikerede maskinbygger-team være med til at sikre, at alle kunder får de rigtige produkter og den rette viden, så alt fra kvalitetssikring, tekniske forespørgsler og sparring til levering forløber som smurt.

Med andre ord: Både Lemvigh-Müller og Donghua er klar til et stærkt samarbejde - og står klar til at hjælpe dig og din virksomhed med de bedste løsninger på markedet.

Mere om kædetransmissioner

Donghua katalogmateriale

;