Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Beskyt, styr og overvåg maskiner med smart motorstarter

TeSys island er en digital og intelligent motorstarter, der gør maskinstyring smart. Derudover sparer maskinbyggere tid, og brugere får data, så man undgår udkoblinger og nedetid.

Nu bliver det lettere for maskinbyggere at fremtidssikre maskiner – Schneider Electrics TeSys island motorstarter er nemlig intelligent og digital, og den er designet til at starte, beskytte, styre og overvåge motorer og andre elektriske belastninger op til 80A (AC1) eller 37kW / 40hk ved 66A (AC3) i et elektrisk kontrolpanel.

Forenklet konfiguration og idriftsættelse

TeSys island fungerer som en digital kopi af de fysiske enheder for at lette integrationen. Man kan derfor fokusere på maskindesign, belastningsintegration og kontrol, hvilket forenkler beslutningerne og idriftsættelsen af hver elektromekanisk komponent.

Designopgaver automatiseres hermed, og de tager kortere tid. Ligeledes er maskinens installationsfase hurtigere.

TeSys island er en digital og intelligent motorstarter

Forebyggende vedligeholdelse

Med pre-definerede alarmer får brugeren med TeSys island et bedre overblik over applikationernes status og kan iværksætte nødvendige foranstaltninger for at undgå utilsigtede udkoblinger.

Når systemet er i drift, anvendes Schneider Electric EcoStruxure Machine Advisor. Den gennemfører jævnlig analyse, skaffer pålidelig information og advarer om afvigelser i belastninger. Det betyder nedetid på et minimum.

Brugeren får fjernadgang til systemet og al information, og kan derved hurtigt gennemføre foranstaltninger med det nødvendige vedligeholdelsespersonale.

Effektiv kommunikation

Med kommunikation via feltbusprotokoller kan TeSys island eliminere behovet for ekstra kabler og dermed også reducere behovet for I / O-moduler. Systemet understøtter automatiseringsfeltbusser som Ethernet / IP, Modbus TCP, Profinet og Profibus. Det kan desuden let integreres i både EcoStruxure ™ Machine Expert af Schneider Electric, Rockwells Studio 5000 og Siemens TIA portal.

Vil du vide mere?

Klik på produktet for mere information.

;