Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Ny teknologi fra Siemens gør forskellen!

SIRIUS Industrial Controls sætter nye standarder inden for forbindelsesteknologi. Alle komponenter er tilpasset hinanden og kan kombineres ekstremt fleksibelt.

Med SIRIUS Industrial Control får du moderne fjederklemme-teknologi til samme pris som den klassiske skrueklemme-teknologi. Og det fleksible system giver dig en lang række fordele – nu og i fremtiden.

Ekstremt fleksibelt og pålideligt system

Motorstartere, motorværn, kontaktorer, relæer og andre komponenter i SIRIUS Industrial Control systemet er kompatible og giver meget stor fleksibilitet, når den rigtige løsning skal sammensættes. Samtidig får du stærke fjederforbindelser og en teknologi, som er testet i henhold til standarderne. Systemet har en høj funktionel pålidelighed, selv ved temperaturudsving og vibrationer. De fleksible fjederforbindelser kan tage alle kabler: flertrådede eller med massiv kerne samt med eller uden ledningstyller.

 

Spar tid og penge med hurtig montering

De sikre fjedertilslutninger i SIRIUS Industrial Control systemet kræver ingen efterspænding af skruer, når kontrolpanelet fx har været transporteret, og mekanikken er meget pålidelig. Den enkle plug-in-teknik betyder, at monteringen af fjederklemme tilslutningssystemet går hurtigt – så der er både tid og penge at spare. Faktisk helt op til 50% besparelse på tiden og 33% på omkostningerne til installation.

System med grundmodul og udvidelsesmoduler

SIRIUS Industrial ControlsSIRIUS Industrial Control systemet er baseret på et komplet grundmodul med lateral indgående enhed – en 3-faset samleskinne med infeed og fjederklemmer, som er monteret til højre eller venstre. Udvidelsesmoduler fås også, og hele systemet kan monteres på en TH 35 DIN-skinne i henhold til IEC 60715 og kan udvides efter behov op til en maksimal strømkapacitet på 63A.

 

Pladsbesparende system med mange muligheder

Takket være sidetilførslen sparer systemet plads og giver en høj grad af fleksibilitet i konfigurationen af styreskabet: Der er mulighed for både infeed på venstre og højre side samt indfeed på den ene side og outfeed på den anden, hvis der er brug for flere motorstartere. Systemet kan både integreres med SIRIUS motorstartere og med 1-fase, 2-fase og 3-fase komponenter så som 5SY miniatureafbrydere eller SIRIUS relækomponenter.

SIRIUS Industrial Controls

  • Monter motorstarter med fjederklemmer hurtigt og pålideligt uden værktøj ved hjælp af forbindelsesmoduler.
  • Pålidelig drift takket være vibrationssikre og vedligeholdelsesfrie fjederklemmer.
  • Komfortabel strømforsyning via infeed system til størrelse S0 og S00 (op til 18,5 kW) uden brug af værktøj eller yderligere arbejdsindsats.

 

Se SIRIUS Industrial Control produkter her:

Kontakter 3RV20 med fjedreklemmer

Motorværn 3RT20

 

Vil du vide mere?

Klik på produkterne for at få mere information

;