Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Spar dine kunder for unødvendig nedetid

For at sikre kontinuitet i produktionen kræver det, at reparationsarbejde på maskinerne minimeres. Det forhindrer unødvendig nedetid og minimerer produktionstab.

Længere levetid giver lavere omkostninger

Donghuas X3-kædeserie har op til tre gange højere slidstyrke og træthedsmodstand end standard kæder. Det skyldes, at serien af førsteklasses kæder er fremstillet ved hjælp af nye produktionsteknikker og nye overfladebehandlinger. Det giver øget produktholdbarhed og i sidste ende betyder det lavere omkostninger for kunderne.

Hvis kæden hopper af…

… giver det ikke alene udgifter til reparation. Det giver også et dyrt stop i produktionen, og afbrydelser kræver brug af medarbejdere og erstatningsprodukter, som igen kræver logistiske processer for at afhjælpe situationen.

Unik produktionsteknik

X3-kædeseriens forlængede levetid skyldes den innovative og unikke pin belægning, den optimerede pladegeometri og stansning med høj præcision. Desuden giver den nye hærdede pladeform, sømløse ruller, sømløse bøsninger og højtydende forsmøring en fremragende modstandsdygtighed over for slid m.m., så kæderne holder deres overlegne kvalitet.
Alle Donghuas rullekæder er forstrakte og forsmurte, og kan endvidere leveres med forskellige typer smøremidler til høje temperaturer, lave temperaturer, anvendelse til fødevarer eller i specielle miljøer på forespørgsel.

Se Donghuas X3-kædeserie her

;