Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Fjernvarmeunits til ethvert behov

Danfoss Redan er en danskejet producentvirksomhed, som har eksisteret siden 1971 og forsynet mere end 500.000 boliger med vandvarme og fjernvarmeunits. Nu fås Redan hos Lemvigh-Müller.

Redan har alle løsninger til boliger, når det gælder forsyning med fjernvarme. Med Redan er du sikret produkter, der er gennemtestet komfort til både kW og mW. Redans fjernvarmeunits er et kvalitetsstempel for, at dine kunder får en af de mest driftssikre og energieffektive løsninger på markedet. De kan anvendes til alle boligtyper og behov, og er designet med økonomisk drift for øje, hvilket fx betyder, at produkterne har et meget lavt varmetab.

Vandvarmere til flerfamilieboliger 
Har du en kunde, der har behov for store mængder varmt vand i fx en etageejendom er Redans produkter et både oplagt og sikkert valg. Deres standard vandvarmere til flerfamilieboliger har en kapacitet til at forsyne op til 110 lejligheder, og er præcis lige så energieffektive, som de er driftssikre. Alle Redan vandvarmere er udviklet til anvendelse på fjernvarmenettet, og leveres
monteringsklare lige til at hænge op på væggen.

Optimer arbejdsgange med Redan App 
Med Redans App kan du hurtigt få skabt et overblik over dine installationer. Appen er med til at gøre dit arbejde lettere, og kan spare både dig og din virksomhed for kostbar tid. Appen giver dig et hurtigt overblik og med muligheden for registrering af de enkelte units, er det muligt hurtigt at indberette en reklamation på stedet.  Appen sikrer altså en langt hurtigere arbejdsgang og fejlsøgning ved servicering, som giver dig mulighed for at yde hurtig og professionel service overfor dine kunder. 

 

SE VORES UDVALG AF DANFOSS REDAN HER

 


;