Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Dristigt design, smart funktionalitet og bæredygtigt forbrug

De nye designarmaturer i Oras Stela serien forener et moderne udseende med smart funktionalitet og et økonomisk og miljøvenligt vandforbrug. Og der er en version til enhver håndvask.

Der er mange gode detaljer i den nye Oras Stela serie – og dermed endnu flere muligheder for at skabe en lækker og brugervenlig helhed i badeværelset. Godt design, kvalitetsmaterialer, smart funktionalitet og stor brugervenlighed er gennemgående.

Oras Stela serien forener et moderne udseende med smart funktionalitetSkønhed kommer indefra: Et fascinerende vandudløb

Vandudløbet er en integreret del af designet i de nye Oras Stela vandhaner. Fx giver varianterne med bredt udløb vandet en udsøgt diamantstruktur, der helt enkelt er flot at se på. Og smart – for selvom det ligner et vandfald, løber der kun 6 liter igennem i minuttet, så vandforbruget er økonomisk. Perlatoren er skjult, men nem at fjerne, rengøre eller skifte.

Oras Stela er flot at se på – og god at bruge

Det både bløde og kubiske design er baseret på geometriske former, og sammen med de slanke proportioner giver det Oras Stela et look, der er både moderne og tidløst elegant. Det integrerede greb giver vandhanen en glat bagside, og den sømløse overflade sikrer lettere rengøring. Udløbsvinklen kan styres manuelt på varianterne med justerbar perlator, så man undgår ubehagelige stænk over kanten af vasken.

Oras Stela
Den nye Oras Stela serie har et blødt kubisk design og rummer mange varianter.

Berøringsfri Oras Stela sparer op til 50 % vand

Med SMART armaturerne er der både udsigt til bedre hygiejne og bedre udnyttelse af ressourcerne. De giver fx mulighed for både individuel indstilling og forudindstilling af temperaturen – eller for installation med kun koldt vand. Takket være intelligent, præcis sensorteknologi løber vandet kun, når det er nødvendigt. Det kan reducere vandforbruget med op til 50 % uden at gå på kompromis med komforten. Endelig betyder den håndfri betjening, at overfladen er fri for vira, bakterier og vanddryp. Oras Stela fås også med Bluetooth® forbindelse, så den kan styres via en app.

Oras Stela
Praktisk, hygiejnisk og sikker: Den berøringsfri Oras Stela har tre forskellige installationsmuligheder.

Ny serie: Oras Stela armaturer

Perfekt kombination af stil og funktion. Skabt til at matche enhver håndvask.

  • Praktisk, sikker og bæredygtig
  • Innovative og brugervenlige funktioner
  • Topbetjente et-grebs armaturer
  • Berøringsfri vandhaner
  • Modeller til bowlevaske
  • XL-version til fritstående vask

Se produkterne

 

 

;