Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Termix fjernvarmeunits: God er blevet endnu bedre

Der er godt nyt bag facaden på Termix VMTD ISO og Termix VMTD opbl. ISO. De to fjernvarmeunits har fået nyt design med flere indbyggede forbedringer.

Det er blevet endnu lettere at etablere direkte forsyning af rumvarme og varmt brugsvand! Termix VMTD ISO og Termix VMTD opbl. ISO fjernvarmeunits er allerede et populært valg, og nu rummer de flere praktiske nyheder, som gør installationen nemmere og driften endnu mere effektiv.

Endnu lettere installation

På overfladen ligner de to fjernvarmeunits sig selv. Men indeni er der sket ting og sager, som gør dit arbejde som installatør nemmere. For eksempel kan den øverste del af isoleringskappen nu fjernes separat, så der er nem adgang til elektronikken. Og de nye indbyggede ledningskanaler i isoleringskappen gør det endnu lettere at installere unitten.

Effektiv opvarmning og drift

Både Termix VMTD ISO og Termix VMTD opbl. ISO lever op til isoleringskravene i DS452. Begge units sørger med den intelligente TPV-regulator for optimal komfort med et minimalt forbrug af energi – og bidrager dermed til en driftsøkonomi i absolut topklasse.

 

Nyt design – nye fordele

  • Nemmere adgang til ECL, måler m.v.
  • Nemmere ledningsføring i nye kanaler
  • Nemmere montering af udeføler
  • Nemt at skifte fra gammel til ny unit

 

Se mere om Termix VMTD ISO

Se mere om Termix VMTD opbl. ISO

;