Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Optimer varme- og køleanlæg med Freses PV Compact differenstrykregulator

Varme- og køleanlæg står over for mange udfordringer i dagens Danmark. Fra støjgener til ineffektiv regulering og termostatventiler, der ikke lukker ordentligt.

Selv med omdrejningsregulerede pumper oplever større anlæg ofte øget tryk under dellast, hvilket fører til øget støj og mindre effektive reguleringsventiler.

Ny og forbedret differenstrykregulator

Frese introducerer differenstrykregulatoren PV Compact fra deres Spectrum-serie. Denne nye og forbedrede differenstrykregulator sikrer, at trykket i anlægget altid er konstant. Dette beskytter radiator- og reguleringsventilerne mod stigende differenstryk, hvilket sikrer en god modulerende regulering og reducerer støj.

En af de mest bemærkelsesværdige egenskaber ved PV Compact er dens lave tryktab. Takket være dens høje Kv-værdi har den markedets laveste tryktab. Dette betyder ikke kun mindre støj, men også betydelige besparelser på pumpeenergi og dermed reducerede energiomkostninger.

Nem og hurtig indstilling

Men Frese stopper ikke her. Med tanke på teknikere og installatører har de tilføjet en skala på ventilhætten af PV Compact. Dette gør det nemt og hurtigt at indstille differenstrykket direkte på stedet uden at skulle konsultere datablade eller montagevejledninger.

Og for dem, der bekymrer sig om plads, er PV Compact designet til at være kompakt. Dette gør den ideel til indbygning i anlæg og fjernvarme-units, selv hvor pladsen er begrænset. Uanset om det er i beboelsesområder eller industrielle miljøer, er PV Compact velegnet til en række varme- og køleanlæg.

Frese har det hele

Freses PV Compact Spectrum-serie er mere end bare en differenstrykregulator. Det er en del af en komplet pakke designet til at styre et centralvarmesystem effektivt. Fra termostatiske radiatorventiler til partnerventiler og nu differenstrykregulator, Frese tilbyder alt, hvad du behøver for at optimere dit anlæg.

Med Freses løsninger kan du være sikker på, at dit varme- og køleanlæg kører så effektivt som muligt, samtidig med at du sparer energi og omkostninger.

 

Find produkterne her

 

;