Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

QuickBox® - 316 fra Roth: Mere vand – hurtigt

Roth har netop annonceret en spændende udvidelse af deres produktlinje med lanceringen af Roth QuickBox® - 316.

Denne nye tilføjelse er designet til at imødekomme behovene hos dem, der kræver større vandflow på kortere tid.

Mere vand – hurtigt

Den nye QuickBox® er specielt designet til installationer, hvor der er et presserende behov for mere vand – hurtigt. Det er ideelt til steder, hvor der er behov for større vandmængder på kort tid, såsom brusesystemer, badekar og industrikøkkener. Med en ¾" tilslutning sikrer den, at vandet strømmer hurtigt og effektivt.

En af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved Roth QuickBox® - 316 er dens rustfri vinkel. Lavet af AISI 316 rustfrit stål, er denne QuickBox® designet til at modstå korrosion, uanset hvilken vandkvalitet man modtager fra vandværket. Roth QuickBox®-316 kan med andre ord anvendes til alle lovlige vandkvaliteter i Danmark.

Nem installation og brugervenlighed

Roth har altid været kendt for at levere produkter, der er nemme at installere. Den nye QuickBox® - 316 er ingen undtagelse. Den leveres med en præmonteret blå trykprøvningsprop, og takket være dens indstiksfunktion kan både røret og tomrøret monteres uden brug af værktøj. Dette sparer tid og reducerer risikoen for fejl under installationen.

Desuden er Roth QuickBox® - 316 kompatibel med eksisterende tilbehør til Roth QuickBox®, hvilket b.la. betyder at QuickBox®-316 ved tilkøb af montagesættet for pladevægge nemt kan anvendes i gipsvægge eller tilsvarende.

Højt flow med mindre tryktab

Med en 18 mm rørtilslutning kombineret med et ¾" gevind sikrer Roth QuickBox® - 316 et højt flow med minimalt tryktab. Det betyder, at brugere f.eks. hurtigt kan fylde badekarret uden generende ventetid.

Roth QuickBox® - 316 er tilgængelig i to varianter: en enkelt koblingsdåse og en dobbelt koblingsdåse. Uanset hvilken model du vælger, kan du være sikker på at få et produkt af høj kvalitet.

 

Find produkterne her

 

;