Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Ny løftestang til dit varmepumpesalg: Tilskud til gasafkobling til din kunde

Den 18. januar åbnede statens afkoblingspulje, så de danske boligejere nu kan søge om gebyrfri afkobling fra gassystemet. Det er gode nyheder for dig som installatør, da alle disse danskere naturligvis skal have installeret en ny varmekilde.

Åbningen af den nye pulje på 100 millioner kroner kan bane vejen for installation af endnu flere luft/vand-varmepumper på de danske villaveje. Desværre er det ikke alle boligejere, der er opmærksomme på denne nye mulighed, så du har nu som installatør en god mulighed for at tage en ny dialog med dine kunder.

 

Mange kan få glæde af pengene

Langt de fleste danskere med gasfyr kan søge puljen. Man skal nemlig blot have et årligt forbrug på mellem 100 og 6.000 m3 i seneste aflæsning. Dog må der ikke være CVR-numre registreret på adressen, som har modtaget de minimis-støtte på mere end 1.500.000 kr. i seneste regnskabsår.

Puljen administreres af det statslige gasdistributionsselskab Evida, hvor man også afmelder sin gasforsyning. Du kan læse mere om puljen på Energistyrelsens hjemmesiden. 

Hos Lemvigh-Müller har vi alt, hvad du skal bruge for at installere varmepumper, og vi har samlet et godt overblik til dig lige her.

 

Viden om varmepumper

;