Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

hansgrohe EluPura: En fusion af stil, komfort og hygiejne

Når det kommer til indretningen af det perfekte badeværelse, spiller valget af toilet en afgørende rolle.

Og her kommer hansgrohe's EluPura toiletserie ind i billedet. Serien kombinerer stilfuldt design med komfort og hygiejne.

EluPura serien fra hansgrohe er tilgængelig i to æstetiske designvarianter: den klassiske runde form og den moderne SoftCube. Disse designmuligheder sikrer, at toiletterne kan integreres harmonisk i enhver badeværelsesindretning, og de komplementerer elegant hansgrohe's håndvaskkollektioner. Detaljer som den skjulte vægtilslutning bidrager til et rent og uforstyrret udseende.

 

Smukke og funktionelle

Udover det æstetiske aspekt er EluPura-toiletterne toppen af funktionalitet. De er udstyret med SoftClose og QuickRelease, som gør daglig brug og rengøring til en leg. Alle toiletterne er uden skyllerand, som giver en bedre hygiejne og nemmere rengøring. Den avancerede indre udformning af kummen sikrer effektiv skylning med kun 4,5 liter vand.

For dem, der søger endnu højere hygiejneniveauer, tilbyder EluPura den smudsafvisende SmartClean-glasur. Man kan også vælge HygieneEffect-glasur, som virker effektivt mod spredning af bakterier.

EluPura-modellen kan også fås med AquaHelix Flush, som er en stille, men effektiv skylleteknologi.

Installationen af toiletterne er gjort enkel med et formonteret system og en specialtilpasset lydisolerende måtte, hvilket gør monteringen til en simpel proces.

hansgrohe EluPura kommer i to hovedvarianter: EluPura toilet uden skyllerand i enten rund eller SoftCube design, og EluPura toilet uden skyllerand med AquaHelix Flush i rundt design. Disse valgmuligheder sikrer, at der er noget for enhver smag og stil.

Find produkterne lige her

 

;