Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Solcelledrevet bluetooth headset – øget effektivitet og mere frihed!

Det revolutionerende nye 3M™ PELTOR™ WS™ ALERT™ XPV headset er både solcelledrevet og selvladende ved hjælp af fotovoltarisk kraft.

I en verden i konstant udvikling sørger 3M med sit PELTOR™ WS™ ALERT™ XPV headset for, at du kan følge med udviklingen og samtidig holde effektivitet, bæredygtighed og sikkerhed i fokus.

Solcelledrevet innovation

PELTOR™ WS™ ALERT™ XPV er en revolution inden for høreværn. Det oplades ved hjælp af alt lys omkring dig, hvilket mindsker din afhængighed af faste strømkilder. Headsettet har også en selvladningsfunktion, som ved hjælp af fotovoltaisk kraft sikrer lang driftstid, og så slukker det i øvrigt automatisk efter fire timers inaktivitet for at spare på batterilevetiden.

Smarte funktioner

Du kan tilkoble PELTOR™ WS™ ALERT™ XPV til to eksterne Bluetooth®-enheder. Hermed får har du mulighed for handsfree-samtaler og streaming. Yderligere er headsettet udstyret med en Push-to-listen funktion, der giver dig let adgang til øjeblikkeligt at lytte til dine omgivelser, samt en støjreducerende mikrofon, der gør det let for dig at foretage telefonsamtaler med begge hænder frie - selv i støjende omgivelser.

App til let styring og optimering

Til styring og justering af indstillinger kan du tilkoble headsettet til 3M™ Connected Equipment mobilapp, hvilket gør den daglige betjening enkel og intuitiv. Med Work Audio Profiles-funktionen i app’en får du desuden en ny måde at justere lydindstillingerne på i forhold til dit arbejdsmiljø. Sammen med headsettets niveauafhængige funktion for omgivelseslyd hjælper disse til at fremme din situationsfornemmelse i støjfyldte miljøer.

Innovation fra Sverige

PELTOR™ WS™ ALERT™ XPV er en investering i en mere bæredygtig og effektiv arbejdsdag. Den solcelledrevet teknologi og de banebrydende features som PELTOR™ WS™ ALERT™ XPV byder på, er udviklet i Sverige, hvor headsettet også bliver produceret. Det produceres delvist af genbrugsplast, og i produktionen gøres der desuden også brug af vedvarende energi.

Den innovative teknologi understøtter en klar, støjfri kommunikation, og styrker din situationsfornemmelse i støjende miljøer. Med sin app-integration og intuitive funktioner tilpasser headsettet sig dine behov for fleksibel, moderne og real-time kommunikation på arbejdspladsen.

Køb PELTOR™ WS™ ALERT™ XPV her


;