Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Hammerspecialisterne, HALDER: Præcision og kraft til enhver opgave

Som eksperter inden for blød- og dødslagshamre introduceres deres seneste produkter, skabt til at imødekomme forskellige behov inden for industri og konstruktion.

SIMPLEX

SIMPLEX bolchehammer/blødslagshammer Ø 40 mm er den ideelle partner til lette og middelsvære opgaver. Med en smart indsatskombination af gummiblanding og plastik er denne hammer alsidig og robust. Støbejernshuset med integreret skaftbeskytter sikrer fremragende holdbarhed. Det ergonomisk formede træskaft med vibrationsdæmpning og dobbelt lakbehandling gør denne hammer behagelig at bruge. Et værdifuldt værktøj til samlings- og reparationsarbejde i bil- og lastbilindustrien, opretning af buler, vedligeholdelsesarbejde, og meget mere.

SIMPLEX bolchehammer/blødslagshammer Ø 60 mm er designet til at håndtere opgaver inden for havearbejde og landskabspleje samt konstruktion. Den unikke indsatskombination af gummiblanding med fod og superplastik gør den alsidig og holdbar. Den integrerede fod gør det muligt for hammeren at stå oprejst mellem brug, hvilket aflaster ryggen og reducerer belastningen. Et pålideligt værktøj til havearbejde, brolægning, tømrerarbejde, og meget mere.

SUPERCRAFT

SUPERCRAFT dødslagshammer Ø 50 mm er skabt til opgaver, der kræver ekstra kraftige slag. Den rekylfri, støjdæmpende konstruktion gør den skånsom over for leddene. Specialnylonindsatser med maksimal styrke sikrer pålidelighed. Med et robot-svejset design og ergonomisk formet lakeret hickory-skaft, er denne hammer stabil og behagelig at arbejde med. Et uundværligt værktøj til opgaver som positionering og samling af emner i formning af plademetal, reparation i bil- og lastbilbranchen, anlægskonstruktion, og meget mere.

 

Se produkter her

;