Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Praktiske nyheder fra PICARD: Effektivt og sikkert håndværktøj til professionelle

PICARD har nu udvidet sit sortiment med tre banebrydende produkter skræddersyet til installatører og håndværkere.

I en konstant stræben efter at levere værktøjer, der kombinerer funktionalitet med pålidelighed, introducerer PICARD stolt deres seneste tilføjelser til håndværktøjssortimentet. Målrettet mod installatører og håndværkere, har disse produkter skabt en bølge af interesse, ikke blot for deres effektivitet, men også for deres evne til at imødekomme professionelle behov.

AluTec® Lægtehammer

PICARDs AluTec® lægtehammer, lanceret i september 2022, har hurtigt etableret sig som en favorit blandt professionelle. Denne ægte hybrid imponerer med den perfekte balance mellem robusthed og ergonomi. Med et let skaft og optimal tyngde i hovedet sikrer AluTec® den ideelle kraftoverførsel og slagkraft.

SecuTec®: Ekstra sikkerhed til industrien

Rettet mod industrien, produktionsfaciliteter, værksteder og byggepladser, præsenterer PICARD deres SecuTec® serie. Denne serie tilbyder ikke kun effektivitet, men også ekstra sikkerhed takket være det patenterede sikkerhedssystem. Hovedet er udstyret med en sikkerhedsbolt, der forhindrer det i at løsne sig fra håndtaget. SecuTec® er det sikre valg for installatører, der prioriterer sikkerhed i deres arbejde.

BlackGiant® ProBar Koben

Den nyeste serie af BlackGiant® ProBar koben bygger videre på den populære BlackGiant® bars-serie, men med endnu mere holdbarhed og letvægtsdesign. Disse koben er stabile, 40% lettere og har et slankt blad, der kan nå ind i snævre arbejdsområder. Med forskellige størrelser (375, 500, 600, 750 og 900 mm) giver BlackGiant® ProBar installatører alsidige værktøjer til forskellige opgaver.

PICARD fortsætter med at levere pålideligt håndværktøj til professionelle, der kræver effektive og sikre løsninger.

 

Se produkter her

;