Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

 

VANDBESPARELSE 

 

GUIDE TIL DIG
Vandbesparelser virker direkte på bundlinjen, både for dine privatkunder og erhvervskunder. Samtidig understøtter vandbesparelser en grøn og bæredygtig udvikling, som mange gerne vil bidrage til, og nogle virksomheder direkte måles på. Du har helt sikkert kunder i din portefølje eller i lokalområdet, hvor en dialog om vandbesparende indsatser har stor effekt. Særligt institutioner, hoteller og sportsklubber har store forbrug og dermed stort besparelsespotentiale med relativt små indsatser.

I denne guide får du konkret viden om redskaber til de vandbesparende indsatser samt tjekliste til gennemgang af installationen.

Betingelser:
Jeg giver samtykke til elektronisk markedsføring via e-mail og siger ja til, at Lemvigh-Müller må sende mig tips og tricks, nyheder, konkurrencer, anbefalinger og tilbud inden for Lemvigh-Müllers produktsortiment og serviceydelser og ikke fra andre samarbejdspartnere. Jeg er bekendt med, at jeg til hver en tid kan trække mit samtykke tilbage – enten ved at kontakte kundeservice eller ved at klikke i bunden af de e-mails, jeg modtager fra Lemvigh-Müller. 
Jeg accepterer Lemvigh-Müllers persondatapolitik

FÅ ADGANG – SKRIV DIG OP

 

 

;