Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Forretningsprocesser, produktion og IT systemer


Kender du sammenhængen mellem forretningsprocesser & IT systemer i din virksomhed?

Målgruppe
IT systemmedarbejder og forretningsansvarlige, der ønsker at få skabt en sammenhæng mellem virksomhedens forretningsprocesser og IT systemerne.

Udbytte
Du vil efter kurset kunne gennemføre en analyse i egen organisation og du vil kunne tegne et billede af virksomhedens forretningsprocessers afhængighed af IT systemer, samt være i stand til at anvende metoder og værktøjer i egen virksomhed.

Indhold

  • En gennemgang af metoder og værktøjer til forretningskonsekvens analyse. En metode, der vil tegne et billede at sammenhængen mellem forretningsprocesser & IT systemer.
  • Der illustreres en model, der kan fremhæve hvilke applikationer og systemer som understøtter forretningen.
  • En gennemgang af metode til at identificer de kritiske forretningsprocesser, og deres afhængighed af givne informationer, og dermed forretningsprocessernes afhængighed af IT systemer og applikationer.
  • En gennemgang af en metode til at vurderer trussels og sårbarheden af IT systemer og applikationer.
  • En mulighed for at få en gennemgang af valg af IT informationsrisici i forhold til konsekvensen for forretningen. Altså, få et værktøj til at tegne sammenhæng mellem konsekvens for forretningen og trusselsbilledet mod IT systemerne og de tilhørende applikationer.
  • Få en metode til at fastlægge det nødvendige beredskab for virksomheden i det tilfælde at information ikke er tilgængelig eller informationen ikke er pålidelig.

Underviser
Carsten Nøkleby, SESAM World

Forudsætninger
For at få det maksimale ud af kurset vil det være godt, at deltagerne har et kendskab til virksomhedens forretningsprocesser og IT systemer.

Varighed
1 dag.

Pris
Kr. 4.100,00 pr. dag ekskl. moms.

Eventuelle spørgsmål rettes på telefon 3695 7303.

Kursus ID: IEA6509

Ingen planlagte kurser.
Klik her for at tilmelde dig til venteliste
;