Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

VVS’erens klassikere holder endnu

Vi har samlet de mest brugte fittings, rør og monteringsdele til VVS-montørens dagligdags småopgaver i et nyt katalog, der gør det lettere at købe ind

Med en historie på mere end 150 år er blødstøbte gevindfittings langt fra nogen nyhed i en VVS-verden, hvor nye, effektive materialer og metoder bliver ved at komme til. Alligevel har  Lemvigh-Müller med et kompakt og overskueligt katalog skabt nyt overblik over klassiske rørfittings og andre VVS-komponenter, der for længst har bevist deres værdi.

 ”Vi lægger vægt på, at vores kunder skal føle sig godt hjulpet med teknisk sparring, når de køber ind hos os. Men vi ved selvfølgelig også, at der fortsat er en lang række produkter, som er så velkendte, at ingen VVS’er har brug for gode råd om, hvordan de skal bruges. De skal bare være til rådighed og kunne købes til en fornuftig pris. Det er dem, vi nu har samlet i et katalog,” fortæller Rune Molin Hansen, VVS-produktspecialist hos Lemvigh-Müller.

Samtlige produkter i det nye VVS-katalog er Lemvigh-Müllers eget mærke, Unite. I nogle tilfælde kommer de fra velkendte producenter, men fælles for dem alle er en kvalitet, professionelle brugere kan have tillid til, kombineret med konkurrencedygtige priser.

Efterspørgsel på fysisk katalog

Selv om Lemvigh-Müllers kunder flytter flere og flere indkøb til webshoppen, er der ifølge Rune Molin Hansen fortsat efterspørgsel efter et fysisk katalog til at have liggende på kontoret eller i montørbilen. Og med EAN-numre og stregkoder er det let for håndværkeren at bestille varerne på lemu.dk, indkøbssappen LMe-mobil eller hente dem i en af Lemvigh-Müllers 23 håndværkerbutikker.

”Effektivitet i forhold til indkøb er blevet et afgørende parameter for VVS-montører og andre håndværkere. Det kommer vi i møde med et katalog, som gør det let og hurtigt for dem at købe ind til deres opgaver, siger Rune Molin Hansen.

Ud over traditionelle gevindfittings i sort og galvaniseret udførelse samt ventilationsrør og -fittings omfatter VVS Unite-kataloget fra Lemvigh-Müller rustfrie og galvaniserede pressrør, pex-rør og koblingsdåser, fordelere samt en række andre komponenter til varme- og brugsvandsinstallationer.

”I VVS Unite-kataloget vil for eksempel VVS-montøren kunne finde en meget stor del af de komponenter, han har brug for til sine dagligdags opgaver,” siger Rune Molin Hansen.

VVS Unite Katalog kan hentes i Lemvigh-Müllers 23 håndværkerbutikker over hele landet eller læses som iPaper - brug linket nedenfor

læs kataloget her

;