Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

 

nVent er en global producent, der tilbyder en lang række brugervenlige standard- og kundedesignede skabsløsninger, der hjælper med at spare tid og reducere omkostninger i El-Automationsbranchen.

Innovation der øger kundens bundlinje
nVent HOFFMAN udvikler produkter og yder support, der sikrer, at kunder forbliver konkurrencedygtige og samtidig øger produktiviteten og bundlinjen.

Det innovative design inkluderer hurtig montering, høj IP-beskyttelse samt attraktivt design der bidrager til et komplet skabssortiment, som opfylder kundernes nøjagtige krav. Produkter fra nVent HOFFMAN er desuden udviklet og testet til at modstå de strengeste certificeringskrav, som omfatter termisk temperaturstyring, korrosion, vibrationsmodstand og mange andre standarder for at sikre optimal ydelse og beskyttelse.

 

Køle units og tilbehør til køl

nVent HOFFMANs Thermal Management program hjælper med at skabe optimale betingelser og pålidelig drift af elektroniske og elektriske komponenter i en række industrielle, datakommunikations- og kommercielle applikationer. Med en bred portefølje, der inkluderer filterventilatorer, klimaanlæg, varmevekslere og integrerede airconditions, hjælper nVent HOFFMAN med at sikre maksimal produktivitet og oppetid samtidig med at livscyklussen optimeres på elektronisk udstyr.

 

se mere

 

Klik-In Teknologi (Alle gulvskabe og tilbehør dertil)

nVent HOFFMAN gulvskabe kan hurtigt og helt uden brug af værktøj sammenbygges. Monteringstiden kan reduceres med min. 14 minutter pr. kombination.

 

Se mere


 

Hygiejne Design – HDW

nVent HOFFMANs vægmonterede skabe i hygiejnisk design er designet til applikationer indenfor fødevare- og medicinalindustrien samt øvrige miljøer, der kræver høj hygiejne standard.

 

Se mere

 

LED belysning til automationsskabe

Den nye nVent HOFFMAN lampetype “EL” er hurtig og nem at montere og specielt designet til nVent HOFFMAN kabinetter. Lampen er udstyret med integreret fikseringssystem og kan monteres overalt i skabsrammen uden bearbejdning.

 

Se mere


 

 

En god samarbejdspartner

Global produktsupport følger kunder hele vejen fra ide til design og løsning samt leverer alt lige fra de enkle til de mest komplekse løsninger.

Hver produktserie har en række forskellige designs, som sammen med et bredt udvalg af tilbehør, gør det muligt at skabe et uendeligt antal af forskellige løsninger og konfigurationer. Derudover tilbydes det nyeste inden for Klik-In-teknologi, der er designet til hurtig, sikker og effektiv montage.

At være en god samarbejdspartner betyder at tilbyde de rigtige digitale værktøjer. nVent HOFFMAN’s online portal giver mulighed for at kunne downloade 2D/3D tegnings materiale, animerede montageanvisninger, E-Plan bibliotek samt alt nødvendig dokumentation.
Se mere her: www.eldon.com

 

Brochurer 
;