Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

 

Smart belysning til smarte professionelle

 

Ét system, tre niveauer.
Mød det nye skalerbare Interact Pro system:
en helt ny måde at gøre forretning på.

 


Nu lanceres en ny version af det intelligente lysstyringssystem Interact Pro. Den nye version består af tre niveauer – fra enkel og smart belysning til et fuldt integreret system med IoT.

 

Hvert niveau giver den bedst tænkelige løsning i forhold til det aktuelle behov. Systemet er skalerbart, så du nemt kan opgradere efter behov.

 

Systemet er let at sætte op og installere med den intuitive app, og så er det ikke nødvendigt med installation af nye kabler. Med Interact Pro er arbejdet langt hurtigere udført sammenlignet med mere komplekse systemer.

 

 

Niveau 1
Start enkelt og støb fundamentet
med armaturer, lyskilder og en app!

 

Niveau 2
Skaler op ved at tilføje en gateway
og nyd godt af cloudbaserede
fordele og funktioner

 

Niveau 3
Uvurderlige data hjælper dig med at
opnå det fulde potentiale med IoT

 

 

 

Alt hvad du behøver for at klare arbejdet


Interact Pro app for installatører

Udret mere på kortere tid, og styrk dit image som professionel belysningsekspert. Interact Pro tilbyder dig en risikofri vej til nye, intelligente belysnings-forretninger til betydeligt lavere projektomkostninger end tidligere.

Du skal blot installere Interact Ready belysning, downloade appen og konfigurere systemet ved hjælp af Bluetooth. Enkelt, intuitivt og uden ekstra kabler.

Download til Android

Download til iOS

   

Interact Pro app med personlig styring

Tilføj en gateway og øg komforten og produktiviteten ved at give dine medarbejdere mulighed for at styre lysindstillinger over deres arbejdsområde. Med den personlige styring via Interact Pro appen kan du understøtte virksomhedens ønskede forretningsresultater gennem optimerede og personlige lysniveauer, der imødekommer medarbejdernes præferencer, opgaver og sikkerhedskrav.

Download til Android

Download til iOS

   

Interact Pro dashboard

Når du bruger en gateway, giver Interact Pro dashboardet dig og dine kunder mulighed for at registrere oplysninger om systemets tilstand, strømforbrug og belysningskvalitet. Advarsler om fejl og fjernadgang til realtidsdata hjælper dig med at reducere omkostningerne ved at betjene systemet og minimerer driftsnedbrud. Samtidig vil indsigten fra dashboardet give dig mulighed for at optimere energiforbrug og lysindstillinger for din kunde.

Har du allerede en Interact Pro konto? Log in her

   

Interact Pro Gateway

Interact Pro gatewayen er hjertet i det intelligente belysningssystem, der forbinder systemet til en cloudbaseret software via internettet. Gatewayen etablerer sikre, trådløse ZigBee-forbindelser til alle installerede lyspunkter, hvilket gør det muligt at udveksle tovejskontrol- og sensordata mellem Interact Ready armaturer, -lyskilder, -sensorer samt -tryk og mellem Interact Pro systemet og -softwaren.

Læs mere om Interact Pro gateway

   

Interact Pro arbejdsområde og områdestyring

Indsaml og analysér data om aktivitet i bygningen for at forstå, hvordan forskellige områder bruges. Hjælp medarbejderne med at undgå overfyldte områder og overholde regler om afstand. Benyt indsigter fra data til at oprette arbejdsområder, der opfylder din kundes behov og sænker ejendomsomkostningerne, samtidig med at medarbejderne er sikre og raske.

Læs mere her

;