Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

 

 

Viden om Energi - sammen om en mere bæredygtig verden

 

Sikker og tilstrækkelig energiforsyning er en forudsætning for, at samfundet kan fungere og udvikle sig, som vi er vant til. Men energiproduktion baseret på ikke-vedvarende kilder som olie, gas og kul belaster klimaet og er ikke holdbar på langt sigt.

I Lemvigh-Müller tror vi på, at den tendens vil udvikle sig yderligere. Derfor arbejder vi konstant på at udvikle og tilpasse vores produktsortiment og services, så de bedst muligt afspejler den bæredygtige udvikling inden for energiområdet, og så de bedst muligt understøtter de forventninger, vores kunder – installatørerne – bliver mødt med hos deres kunder.

 

 


 
 

LADESTANDERE

Det stigende brug af el som energikilde er en afgørende faktor, hvis vi skal reducere CO2-udledningerne fra virksomheder, industrisektoren, kunderne og samfundet generelt. Både solceller og elbiler er områder, der vinder frem i øjeblikket – både hos privatforbrugere og hos virksomheder. Særligt antallet af eldrevne biler på vejene er stigende, men for at have en elbil, må man have en ladestander.

Men hvilken skal du anbefale kunderne? Og hvad skal du tage højde for, når du installerer den? Vi stiller skarpt på netop ladestandere og klæder dig på til en mere elektrificeret hverdag.

Hent Ladestanderguide    Se produkter     Se brochurer

 

 


 
 

VARMEPUMPER

Skærpede bygningsreglementer medfører, at renoveringsprojekter og nybyggerier i dag bliver meget lufttætte, fordi man gerne vil nedbringe energibehovet til opvarmning. Men bygninger skal også kunne ånde kontrolleret – kun på den måde kan man sikre et sundt indeklima. Det kan gøres gennem de rigtige ventilationssystemer og varmepumper, som holder driftsomkostninger på et lavt niveau.

Men hvilke produkter findes der på markedet lige nu? Vi kigger på varmepumper og stiller skarpt på de funktionelle og økonomiske fordele

Hent Varmepumpeguide     Se produkter     Se Brochurer

 

 

Kurser VOE

Nyheder Energi & Klima

;