Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

CE-mærkning og sporbarhed - stål

Når du køber stål hos Lemvigh-Müller, kan du være sikker på, at der er styr på kravene til CE-mærkning, ydeevnedeklarationer (DoP) og sporbarhed

Mangelfuld dokumentation kan koste dig dyrt, når du bruger stål og aluminium til byggeri – fx i form af bøder, forsinkelser eller i værste fald et påbud om at rive byggeriet ned.  

Du kan sove roligt om natten, når du køber bygningsstål hos Lemvigh-Müller. Vi har nemlig helt styr på og overholder lovkravene til CE-mærkning, ydeevnedeklaration (DoP) og sporbarhed.

Lemvigh-Müller er ISO 9001-certificeret. Det er din sikkerhed for, at stålet er CE-mærket. Ydeevnedeklarationer, også kaldet DoP-erklæring, ligger tilgængelige på Lemu.dk.

Klik her så kan du nemt og hurtigt hente ydeevnedeklarationer for dit stål >>

CE-mærkning: Det skal du være opmærksom på

Der findes mange regler og standarder for byggevarer, herunder bygningsstål. Trafik- og Byggestyrelsen har udgivet to brochurer, der giver et overblik over reglerne for CE-mærkning, og hvad du skal være opmærksom på. 

Til dig der er fabrikant, importør eller distributør af byggevarer:

HENT BROCHUREN HER


Til dig der er bygherre, kunde, rådgiver eller entreprenør:
 

HENT BROCHUREN HER

Fuld sporbarhed på dit stål

Vi tilbyder også fuld sporbarhed på dit stål. Her er et 2.2-certifikat ikke tilstrækkeligt, fordi det kun dokumenterer, hvor stålet er produceret og cirka hvornår. Med et 3.1-certifikat kan du nøjagtigt dokumentere, hvilken kemisk sammensætning og mekaniske styrkeværdier stålet har. 
 

Vi gemmer dit certifikat i 11 år 

Hos Lemvigh-Müller kan du nemt og hurtigt rekvirere et 3.1-cerfitikat – i minimum 11 år efter du har købt stålet. Vi opbevarer nemlig certifikaterne på alt det stål, du har købt hos os siden juli 2013, i en database. 
Så behøver du ikke hente eller købe certifikater, før du rent faktisk skal bruge dem. Og du slipper for at holde styr på certifikater, som du måske aldrig får brug for.
Du kan selvfølgelig også bestille certifikater, når du afgiver ordren.
 

Så nemt er det at hente certifikater

Stålcertifikaterne kan hentes døgnet rundt som PDF i webshoppen på Lemu.dk.
Bemærk at du kun kan hente certifikater online der ikke er ældre end 2 år - hvis købet er ældre end 2 år, skal du kontakte din lokale Lemvigh-Müller salgsafdeling for at rekvirere certifikatet.
Certifikaterne bliver også sendt til dig den efterfølgende dag kl. 22. Det koster 75 kr. per certifikat – og hvis du bestiller mere end 10 certifikater i løbet af en dag, er de gratis fra og med det 11.

Sådan gør du

  • Log ind i webshoppen på Lemu.dk (øverst til højre)
  • Vælg ’Certifikater’ i profilmenuen
  • Vælg ’Certifikater’ under ’Dokumenttype’
  • Juster evt. dato for at udvide dokumentoversigten
  • Søg certifikat – du kan søge på varenummer, ordrenummer, chargenummer, fakturanummer, følgeseddelsnummer og reference
  • Klik ’Vis’ for at se certifikat, hvis du allerede har købt det. Ellers køb certifikat ved at klikke på ’Bekræft’
Tag fat i din sædvanlige kontaktperson hos Lemvigh-Müller, hvis du har spørgsmål til CE-mærkning, ydeevnedeklarationer (DoP) og sporbarhed.