Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Forretningsudvikling

Styrk din forretning - hele vejen rundt

FÅ FORDELENE 
Konsolidering af indkøb 
Volumenrabat
Reduceret varelager
Frigjort medarbejdertid
Bedre TCO ('Total Cost of Ownership'/totaløkonomi)

Vil du have gevinst 360 grader rundt i forretningen? Det kan Lemvigh-Müller hjælpe med.

Du kender os måske først og fremmest som totalleverandør af stål og teknik til industrien, installationsbranchen og byggesektoren. Men vi kan også hjælpe med at udvikle og styrke din forretning. På mange flere måder, end du måske er klar over.

Vi håndterer mere end 300.000 varenumre og tusindvis af leverandører og kunder hver eneste dag, så vi er knivskarpe på alt, der har med fx logistik, indkøb, lagerstyring og dokumentation at gøre. 

Jo tættere samarbejde, desto større gevinst 

Ud over logistikeksperter, skrappe indkøbere og produktspecialister tæller vores medarbejdere også dygtige forretningsudviklere. De har blik for optimeringspotentialer og kan hjælpe dig med at realisere store forretningsgevinster - fx i form af volumenrabat, reduceret varelager og frigjort medarbejdertid.  

Med et tættere strategisk samarbejde med Lemvigh-Müller kan du få skræddersyede produkt-, service- og logistikløsninger, perfekt tilpasset din virksomheds behov. Generelt gælder det, at jo tættere samarbejdet er, desto større er gevinsten - for begge parter. 

Større industrivirksomheder får tilknyttet en fast key account manager, som løbende følger op på samarbejdet, gennemfører optimeringsanalyser og hjælper med at sikre, at de aftalte målsætninger bliver indfriet.
forbrugsvarer en forretningsgevinst

Vi har en gensidig interesse i at lykkes

Som samarbejdspartner er det vores styrke - og til din fordel - at vi er del af samme branche. Vi kender dine markeder, kunder, krav, udfordringer og muligheder. Herudover er vi del af samme værdikæde som din virksomhed. Det betyder, at vi har en naturlig, stærk interesse i at du ikke bare lykkes, men lykkes godt - for så lykkes vi også.

I modsætning til fx virksomhedskonsulenten, som hyres ind i en periode for så at smutte videre, kan du med andre ord stole på, at Lemvigh-Müller tager meget aktivt part i at udvikle, styrke og optimere din forretning – også på den helt lange bane.