Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Lemvigh-Müller vil være mere kendt for kabler

Omstilling til grøn energiproduktion får stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller til at styrke sine aktiviteter inden for kabler og materiel til elforsyning.

Kabler og andre produkter til elforsynings og -installationsbranchen skal udgøre en større del af forretningen. Sådan lyder ambitionen hos Lemvigh-Müller. Danmarks største stål- og teknikgrossist har netop lagt sidste hånd på en omfattende opdatering af sit produktprogram inden for kabler, ledninger, afdækning og brandsikring.

Flere skal vælge Lemvigh-Müller

Sammen med øget fokus på området hos både interne og eksterne kræfter i salgsorganisation skal det få flere til at vælge Lemvigh-Müller, når der skal bruges kabler og ledninger til elforsyning, installation, datatransmission og overvågning.

”Vi har et bredt og dybt produktprogram fra markedets bedste leverandører og stærke elfaglige kompetencer. Alligevel forbinder mange først og fremmest Lemvigh-Müller med stål, metaller og tekniske artikler. Det gør vi noget ved nu med en fokuseret satsning på kabelområdet,” siger Michael Lind Schmidt, der er salgsdirektør for el-installation hos Lemvigh-Müller.

Lemvigh-Müller vil være  mere kendt for kabler

Grøn udvikling er drivkraft

Det er ikke mindst udviklingen inden for grøn energi, der har fået Lemvigh-Müller til at styrke sine aktiviteter inden for kabler og elforsyningsmateriel.

”Med stadig flere decentrale produktionsenheder som vindmøller og solcelleanlæg og øget elektrificering af både offentlig og privat transport vil Danmarks elektriske infrastruktur være under forandring i mange år frem. Det er en spændende udvikling, som Lemvigh-Müller gerne vil være en del af,” siger Michael Lind Schmidt.

Mere effektive indkøb

Foruden et bredt og dybt sortiment i kabler lagerfører Lemvigh-Müller en række andre produkter, der bruges i forbindelse med kabelarbejde. For eksempel værktøj samt afdæknings-, advarsels- og opmærkningsmateriel.

”Det betyder, at for eksempel entreprenører kan effektivisere deres indkøb, og det er der fokus på i en branche, der løber stærkt for at nå opgaverne,” siger Claus Lund, kategorichef for kabelmateriel hos Lemvigh-Müller.

Vi klarer opmåling og klip


Lemvigh-Müllers centrale kabellager i Odense har flere end 300 opmålingsstationer og håndterer kabeltromler op til 2,6 m i diameter. Sortimentet inden for forsyningskabler dækker mellem- og lavspændingsområdet med produkter fra blandt andre NKT Cables, Prysmian, Waskönig & Walter samt Reka. Vi klipper alt fra almindelige installationskabler til kraftige forsyningskabler på op til 4 x 240 mm².

Vil du vide mere?

Klik på produkterne for mere information.

 

;