Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Opgraderet Sense II – ny generation af panelarmaturer

SG Armaturen har lanceret nyeste generation af deres meget populærere Sense panelarmaturer. I forhold til tidligere udgaver er der sket en væsentlig opgradering.

Programmet er blevet mere simpelt, da der nu kun er en type panel i 3000K og 4000K, som via de forskellige driver-kits (tilbehør) både kan være on/off eller DALI i varianterne:

  • 3000 lumen
  • 4000 lumen
  • 5000 lumen

Endnu flere varianter

Programmet er desuden udvidet med flere nye varianter.

Det gælder en RA 90-variant i 600x600, og ud over 300x1200-varianter i RA 80 er der også kommet en rund version, som vel at mærke forsat passer i et 600x600-loftspanel.

Endelig kan man få Tunable White-varianter i både DALI 8 og SG’s revolutionerende nye TW LEDDIM-teknologi, hvor eksisterende 2- eller 3-ledede installationer kan benyttes.

Markedets bedste levetid

På den tekniske side tilbyder SG nu markedets bedste levetider på 100.000 timer for L80 og desuden Flicker-frie DALI driverkits – alle med amplitude-dæmp.

Sense II

Bedre energieffektivitet. Og pris

Energieffektiviteten har fået et boost med op 136 lm/w, og så er priserne ovenikøbet forbedret.

Tilbehørsprogrammet er yderligere udvidet med en simpel indbygningsramme til gips og Troldtekt samt specialbeslag til 100 % planforsænkning i Troldtekt-lofter.

Ny koblingsboks

Alle Sense-driverkits er desuden blevet opgraderet med SG´s nye koblingsboks, som udover super nem installation med hurtigklemmer og stikforbindelse alle har LINEKT-kobling indbygget. Det betyder, at Winsta Wago eller Wieland stiksystem kan kobles på via en simpel click and go-adapter.

Se vores udvalg af SG Armaturen Sense her

;