Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

En smart installatør siger aldrig nej til at spare tid eller penge

Philips har givet deres gamle klassikere en opgradering, og lancerer nye armaturer til industrien. Fokus har været på ekstra nem installation, vedligeholdelse og energibesparelser.

Phillips signify corelineMange industrikunder efterspørger ofte armaturer, der både sikrer god lyskvalitet og samtidig er nemme at vedligeholde – og som er energibesparende. Her kan en nem løsning være at skifte de gamle, traditionelle armaturer med de nye CoreLine industriarmaturer IP65 Gen2 fra Philips. Med IP65 Gen2 får du samme høje kvalitet, i et vandtæt design, og den matterende optik sikrer høj, visuel komfort. Grundet LED-teknologien og dens sensor opnår armaturerne også endnu større energibesparelser.

Phillips signify corelineEt billigere alternativ

Det er altid billigere at skifte til et energibesparende armatur på sigt. Har din industrikunde brug for en basisløsning her og nu, er Philips Ledinaire Tomt industriarmatur den ideele løsning. Armaturet kan kombineres med et bredt udvalg af LED-lysrør, så du kan efterkomme din kundes favoritløsning. Armaturet findes i to versioner; til ét eller to lysrør – og i længder på både 1200 eller 1500 mm.

Phillips signify corelineEn ny lyskilde til highbay-applikationer

TrueForce gør det nemt at installere LED, uden at skulle ændre på armaturerne eller gå på kompromis med lyseffekten.
Har din kunde HID-lyskilder, så skift til det nye: TrueForce HPI Universal og opnå de langvarige fordele med LED-teknologien. Lyskilden skifter automatisk til netspændings- eller forkoblingstilstand pga. Universal driver-teknologien, så du som installatør ikke længere behøver have to typer lyskilder på lager.

Se Philips kampagnekatalog med LED-industriarmaturer her

;