Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Belysning der kører på skinner

SG Armaturen lancerer flotte, stilrene armaturer. Der er god mulighed for personlig tilpasning af farver og størrelse, da Zip Tube Micro og Mini kan anvende samme Zip 230V skinnesystem. I samme serie og stil findes også matchende pendler.

SG Zip-TubDe nye armaturer fra SG fås i hvid og sort, og har et minimalistisk og stilrent udseende. Armaturerne findes i to udgaver: Mini og Micro. Mini er lidt kraftigere i designet end Micro, men du kan sagtens kombinere dem på samme skinne. Både Mini og Micro leveres som standard med sort baffel, men denne kan skiftes til hvid eller guld – så dine kunder kan få præcis det look de ønsker. Ekstra baffel i sort, hvid og guld fås som tilbehør.

Nordisk design til alle brancher

Det stilrene design passer ind i stort set alle brancher. Zip Tube fås som både spots og pendel, så du kan give dine kunder en bred vifte af muligheder. Uanset hvilket model du vælger, har alle en super farvegengivelse og en ensartethed med SDCM 2 og Ra 98. Alle armaturerne i serien er bagkants dæmpbare og naturligvis med SG’s 5 års systemgaranti.

Tekniske detaljer:

  • Op til 830 lumen
  • 2700K, 3000K & DimToWarm (Micro)
  • 50.000 timer L90/B10
  • SDCM 2, RA > 98
  • Flimmerfrit lys < 4%
  • Symmetrisk 40 graders lysspredning

SE UDVALGET AF ZIP TUB

 

Vil du vide mere?

Klik på produkterne for mere information.

;