Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Niko sætter strøm til udendørsarealer

Stænktætte afbrydere, bevægelsessensorer og en videodørtelefon fra Niko er lavet til at klare udendørsmiljøer. Læs mere om produkterne her.

Afbrydere og stikkontakter

De udendørs afbrydere og stikkontakter fra Niko er modstandsdygtige over for både vand, vejr og vind, så man nemt kan flytte de elektriske funktioner udenfor.

Den komplette serie hedder Niko Hydro, og den består af stænktætte afbrydere og stikkontakter, og de fås i tre farver: neutral grå, elegant sort eller ren hvid.

 

Niko Hydro er i euroformat og fås bl.a. som:

  • Afbrydere og stikkontakter
  • Dataudtag
  • AV-udtag
  • Cykeloplader

Se vores udvalg af Niko Hydro

 

Udendørs sensor

Nikos udendørs bevægelsessensorer tænder automatisk, når de registrerer en bevægelse. Det sikrer god belysning og skaber tryghed på de udendørs arealer. Derudover kan du få skumringsrelæ fra Niko, der automatisk tænder for udendørsbelysningen, når dagslyset ikke længere er tilstrækkeligt. Det kan også kombineres med et kontaktur, så det er slukket om natten og dermed sparer energi.

Sensorerne er i overensstemmelse med det europæiske direktiv for EMC og sikkerhed EN60669-2-1.

Se vores udvalg af Niko udendørs sensor

Niko

 

Videodørtelefon

Med Nikos digitale videodørtelefon kan man via sin smartphone se, hvem der ringer på døren.

Videodørtelefonen er intuitiv, sikker og fleksibel – og lige så let at installere, som den er at bruge. Løsningen anvender de samme to ledninger til strøm og digital kommunikation, så du kan hurtigt og nemt erstatte den eksisterende dørklokke uden at skifte kabler.

Tilslut først den udendørs videoenhed til controlleren med en standard 2-leder forbindelse, og tilslut derefter smartphone eller en Niko Home Control touchskærm.

Se vores udvalg af Niko videodørtelefoner

Niko

Vil du vide mere?

Klik på produkterne for mere information.

;