Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Tilbud på stærk serie af kabelsøgere fra Elma

Uanset om du vil udføre professionel kortlægning og fejlsøgning eller undgå at overgrave installationer i jorden, har Elma Instruments værktøjet til dig.

Elma Instruments står bag en stærk serie af installations- og kabelsøgere med et stort tilbehørsprogram. Og lige nu får du tre professionelle værktøjer til en ekstra god pris hos Lemvigh-Müller.

Hurtig og træfsikker lokalisering og fejlfinding

Fra søgning af installationer og ’skruen i kablet’ fejl i væggen, til dåsen der er forsvundet bag spartel, filt og maling. Kabel- og installationssøgerne fra Elma Instruments finder det for dig. Det gælder også, når du tager dem med ud i terrænet. Her spænder grejet fra ekstremt simple CAT (Cable Avoidance Tool), så du lynhurtigt kan afsøge før opgravning uden at skulle indstille og forholde dig til værdier – til avanceret lokalisering og kortlægning med mulighed for A-ramme for kabelfejlsøgning og præcision helt ned til det sted, hvor spaden er gået gennem kablet til robotplæneklipperen.

LOCAT-N: Til alle installationer

Lejligheden er færdigmalet, men hvor var det nu lige, kablet til stikkontakten lå i væggen? Kabel-, sikrings- og installationssøgeren CA6681 LOCAT-N sørger for simpel og nøjagtig lokalisering og fejlfinding på kabler og andre ledende installationer som fx jernrør. Kan bruges på både spændingsløse installationer og ved spænding helt op til 600V.

stærk serie af kabelsøgere fra ElmaEZiCAT: Et utal af kombinationsmuligheder

Det lette allround kabelsøgersæt kan ud over standardsøgefrekvenser introducere et 8/33 kHz søgesignal fra den medfølgende transmitter. Brug sættet til at identificere og følge kabler, undgå overgravning og måle dybde før frigravning.

Ultra: Jordsøgning og nye features

Den topprofessionelle Ultra-serie giver dig alle de gængse søgeprincipper og meget mere. Med Ultra får du også brugerdefinerede frekvenser og maks./min. signalsøgning. Hurtig hardware sikrer lynhurtig respons, så du ikke fjerner dig fra kablet. Du sparer tid med Advanced-modellens frekvensvurdering og trådløse forbindelse, for du kan skifte sendefrekvens på modtageren. Det komplette sæt kommer desuden med A-ramme for let og hurtig søgning af jordfejl – med ned til få centimeters nøjagtighed.

 

Vil du vide mere?

Klik på produkterne for at få mere information.

;