Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Dine valg i hverdagen – helt enkelt

Vi ved, at du i en travl hverdag ofte skal træffe valg om varer og forskellige leverancer. Derfor har vi nu gjort det mere enkelt, så du hurtigt kan vælge de varer, du bruger mest i din hverdag og komme videre til opgaver, du kan fakturere. Det er dét vores opdaterede Formel 1000-kategori hjælper dig med.

Fra 1. december 2021 er det slut med dobbelte varenumre, og vi har sorteret i udvalget, så det bliver enklere for dig at vælge dine varer. Det lille flag i højre hjørne markerer nemlig, at du her har en vare, du kan stå inde for, og som giver dig god værdi for pengene.

Få mere fart på

Formel 1000 består som noget nyt alene af lagervarer. Størstedelen er tilgængelige i butikkerne, hvor du kan hente dem eller få dem ekspreslevereret. Bruger du favoritlister, hvor Formel 1000 indgår, eller taster du et af de nedlagte varenumre, bliver det ændret til originalvaren, så du ikke går glip af det, du mangler. Du kan med andre ord handle helt, som du plejer – nu i lidt højere fart.

Kip med Formel 1000-flaget

Der er flere gode grunde til at kippe med flaget: Varerne er nøje udvalgt efter, at de skal kunne bruges til størstedelen af dine opgaver med den funktionalitet og i den kvalitet, du kan forvente på det professionelle marked. Du gør altså en god handel uden at gå på kompromis, og så slipper du for at skulle brug kostbar tid til at sammenligne produkter, når du skal vælge.


Kom hurtigt videre med Formel 1000


;