Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Interact Pro – det skalérbare, trådløse lysstyringssystem fra Signify

Med det intelligente, trådløse lysstyringssystem fra Signify har man ikke brug for ekstra kabelføring, ekstra komponenter, adgang til internettet eller IT-support.

Skalérbart system tilpasser sig kundens behov

Lysstyringssystemet, Interact Pro, er nemt og intuitivt at installere, og det giver alle fordelene ved intelligent belysning. Systemet er kabelfrit og derfor meget fleksibelt og sparer kunden for op til 80% på installations- og materialeomkostninger. Og når virksomhedens behov ændrer sig, sikrer skalérbarheden, at det uden problemer kan opgraderes.

Energibesparelser på op til 75%

Energieffektiv LED-belysning kan kombineres med sensorer, der registrerer tilstedeværelse og automatisk tilpasser lysmængden i forhold til dagslysindfald. På den måde kan man opnå energibesparelser på op til 75%. Via Interact Pro dashboardet kan du se kundens energiforbrug og løbende forbedre og tilpasse systemet og driften.

Interact Pro består er tre niveauer. Start enkelt ud med Foundation, skalér op og tilføj gateway med Advanced og opnå fuld IoT med Enterprice.

Funktionsoversigt

Signify InteractPro IAP-Advanced

Derfor valgte Installatør Høyrup & Clemmensen og Arriva at installere Interact Pro Advanced

Problemstilling

Da Arriva stod overfor at skulle optimere belysningen i værkstedet i Gladsaxe, sammen med Høyrup & Clemmensen som led i en prøveinstallation, var der et ønske om at forbedre lysforholdet i værkstedsgravene og værkstedet og samtidig sikre energioptimering.

Løsning
Høyrup & Clemmensen valgte at benytte Interact Pro til dette projekt, til trods for at det var første gang de brugte lysstyringssystemet. Installatøren havde dog tidligere erfaring med Philips’ kvalitetsrige produkter og services, og derfor var det ikke en svær beslutning at vælge Interact Pro.

Produkter & proces
Til projektet blev der brugt to typer af armaturer: Philips Pacific industriarmaturer, som blev brugt nede i selve værkstedsgraven, og Philips Coreline industriarmaturer, der blev brugt til at belyse værkstedet i loftet. Der blev også installeret fire trådløse tryk i hver ende af værkstedsgraven og to trådløse sensorer over værkstedsgraven. Til sidst blev der tilføjet en gateway, som bruges til at registrere armaturerne i værkstedsgraven og loftet, og som forbinder armaturerne til Interact Pro-systemet. Med gatewayen blev det muligt at oprette automatiserede belysningsplaner, der i sidste ende giver den påkrævede belysning i værkstedsgraven for at sikre, at serviceringen af busserne foregår under optimale forhold.

Høyrup & Clemmensen fandt processen meget simpel, da det var nemt at installere armaturerne og opkoblingen til lysstyringssystemet var både intuitiv og let at programmere.

Resultat
Med løsningen får Arriva nu en værkstedsgrav, som kombinerer energioptimering og funktionalitet. Interact Pro Advanced giver Arriva den nødvendige og optimale belysning på værkstedet, for at arbejdet kan udføres under optimale forhold.

Gode råd til fremtiden
For Høyrup & Clemmensen var deres erfaring med Interact Pro vellykket, og de mener, at kunne gøre brug af Interact Pro til en hel del fremtidige installationer. Kunden ender med at spare penge da levetids- og energiomkostninger er langt lavere med Interact Pro og Philips Interact Ready-armaturer.

;