Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Lad belysningen følge dagslyset

Signify præsenterer nu en smart programmerbar funktion til Interact Pro, nemlig Interact Pro Tunable White, der skaber øget velvære ved at efterligne dagslysrytmen.

Med den nye programerbare funktion ”Tunable White” har du fået nye fantastiske værktøjer til at skabe de perfekte lysforhold til stort set alle jobopgaver.

Interact Pro med Tunable WhiteInteract Pro med Tunable White

Med den nye Interact Pro Tunable White funktion, kombineret med Philips Interact Ready Tunable White armaturer, får kunden mulighed for dæmpning, tuning og nem personalisering af belysningen. Det sker via forudindstillede belysningsscener, der optimerer lyset, så det passer til den naturlige dagsrytme af lys eller til den aktuelle opgave som skal løses.

Efterligner den naturlige dagslysrytme

Tunable White til Interact Pro gør det nemt at ændre belysningen i Philips Interact Ready Tunable White armaturet, i spektret fra varm hvid (2700K) til kølig hvid (6500K). Det gør det muligt at efterligne de naturlige dagslysmønstre i løbet af dagen og dermed give optimal visuel komfort.

Ændringerne foretages ved hjælp af manuelle sceneskiftkontakter eller forprogrammerede scener i Interact Pro appen. Så sker det hele automatisk.

Interact Pro med Tunable White

Ideel til kontorer og skoler 

 Interact Pro med Tunable White gør det nemmere end nogensinde før at installere belysning som giver velvære, samtidig med at man får alle fordelene ved trådløs belysning. Det er en oplagt løsning til kontorer og skoler.

 

 

 

Produkter

Philips PowerBalance
Overhold kontorbelysningsnormerne og skab et behageligt arbejdsmiljø med Philips PowerBalance, som er et ekstremt effektivt LED-armatur.

Se PowerBalance her

Philips TrueLine påbygget og nedhængt

Elegant, energieffektiv og kompatibel med kontor belysningsnormer.

Se Philips TrueLine påbygget og nedhængt her


Philips Trådløs kontakt
Indendørs lysstyringstilbehør. Fås med fire knapper.

Se Philips Trådløs kontakt her

 

;