Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Travle halbyggere prioriterer forsyningssikkerhed, høj kapacitet og komplette produktprogrammer

Kunder med stort behov for flere kvadratmeter så hurtigt som muligt får totalentreprenørvirksomheden DS Flexhal til at fokusere tæt på effektive processer og rationelt materiel.

Der er travlt hos DS Flexhal. Totalentreprenørvirksomheden bygger blandet andet store logistikcentre, og kunderne står typisk på spring for at tage deres nye faciliteter i brug, så snart de er færdige.

Det stiller store krav til effektive arbejdsgange og fejlfrie forsyningslinjer i en virksomhed, hvor aflevering til aftalt tid er en æressag.

”Ikke mindst i logistiksektoren har vores kunder allerede indregnet den øgede kapacitet i deres planlægning. Det betyder, at forsinkelse ikke er en mulighed,” fortæller entrepriseleder Kim Rasmussen fra DS Flexhal.

Ultimative deadlines

De ultimative deadlines har fået DS Flexhal til at prioritere leveringssikkerhed højt i samarbejdet med fagentreprenører og materielleverandører.

Når det handler om elmateriel har Kim Rasmussen stor tillid til den franske producent Legrand. Blandt andet på grund af hurtig og sikker levering. Også når det handler om de betydelige mængder, der ofte er brug for i DS Flexhals projekter.

”Når vi projekterer føringsveje, handler det typisk om adskillige kilometer. Derfor lægger vi vægt på, at vores el-fagentreprenører er opmærksomme på, at leverandørerne har kapacitet til at matche opgaven,” siger Kim Rasmussen.

Komplette installationssystemer er rationelle

Men det handler ikke kun om leveringssikkerhed. Ifølge Kim Rasmussen er det også vigtigt at arbejde med komplette installationssystemer, der gør det let og rationelt at udføre også de små detaljer.

”Det er som regel uproblematisk at projektere og montere de lange stræk. Udfordringerne kan opstå, hvis der mangler effektive løsninger og komponenter til detaljerne. Så risikerer man at sætte effektiviteten over styr ved at bruge for lang tid på ting, der burde være nemme og hurtige. Det sker ikke med Legrand, som også er let tilgængelig, hvis der er brug for support,” siger Kim Rasmussen.

Kan klikkes sammen

I en række af DS Flexhals projekter er der blandt andet brugt Legrands P31-system med autokoblinger, så kabelbakker og tilbehør kan klikkes sammen inden endelig montering. Det er ikke mindst en fordel i logistikbygninger med stor loftshøjde. Også Legrands strømskinnesystem Zucchini kommer ofte i spil på grund af sin alsidighed i forhold til opbygning af særlige forsyningsløsninger, for eksempel udtag for opladning af elektriske gaffeltrucks.

Løsninger understøtter effektivitet

Hos Legrand Scandinavia lægger salgschef Kim Franke vægt på at matche stadig stigende efterspørgsel på produkter, løsninger og services, der understøtter effektivitet, både i projekterings- og udførelsesfasen.

”Der er pres på kapaciteten i mange sektorer, og det påvirker også den måde, vi arbejder på i Legrand. Heldigvis er vi i den gunstige situation, at vi i tide har fokuseret på at udvikle innovative og komplette produktprogrammer med udgangspunkt i vores kunders behov og udfordringer. Sammen med en effektiv logistikorganisation bidrager det til at understøtte de effektivitetsforbedringer, vores kunder efterspørger,” siger Kim Franke.

Lemvigh-Müller har cirka 5000 Legrand-produkter indenfor føringsveje, el-materiel samt sikring og overvågning.

;