Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Nye kompakte komponenter til el-tavler fra Schneider Electric

Schneider Electric baner vejen for en mere effektiv fremtid med deres opgraderede sortiment af tavlekomponenter i Resi9-serien, kaldet Resi9 XP.

Dette kommer som svar på den stigende efterspørgsel fra boligejere, der investerer i vedvarende energi og elektriske køretøjer.
I takt med at flere boligejere vælger at investere i solceller og varmepumper, og bilister går over til elektriske køretøjer, øges belastningen på de eksisterende el-installationer. Lovgivningen kræver, at el-tavlerne er i stand til at håndtere denne ekstra belastning, hvilket ofte resulterer i behovet for ombygning eller udvidelse.

Kompakte komponenter

Resi9 XP-serien adresserer denne udfordring ved at tilbyde kompakte tavlekomponenter, der effektivt udnytter pladsen i el-tavlen. Dette er en stor fordel for boligejere, da det ofte fjerner behovet for at installere en ekstra el-tavle. Komponenterne er designet til nemt at kunne leve op til kravene om ekstra beskyttelse i forbindelse med udvidelser af el-installationen.

Et af de bemærkelsesværdige produkter i Resi9 XP-serien er en unik RCBO-kombiafbryder, som på kun 5 moduler (90 mm) opfylder kravene til både fejlstrømsbeskyttelse og automatsikring, hvilket er essentielt ved installation af eksempelvis varmepumper.

Nem montering og lavere materialeforbrug

For fagfolk, såsom installatører, elektrikere og tavlebyggere, betyder de nye komponenter også en mere effektiv arbejdsproces. Den kompakte størrelse og det intelligente design letter monteringen, hvilket sparer værdifuld arbejdstid.

De komprimerede produkter reducerer desuden materialeforbruget betydeligt, og dette gælder også emballagen. Dette er et skridt i den rigtige retning, da det bidrager til mindre affald og mindre ressourceforbrug.

Schneider Electric's Resi9 XP-serie har kort sagt fokus på kompakthed og effektivitet, og serien imødekommer de moderne krav og udfordringer, som boligejere og fagfolk står overfor i lyset af en grønnere fremtid.

 

Find Resi9-komponenter her 

;