Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

En ’varmende’ nyhed der holder hele vinteren

Rittals nye varmeelementer fordeler varmen effektivt og jævnt – og så er de lette at montere

Top Therm fra Rittal fås i effekter fra 10W til 800W. Varmeelementerne er baseret på CFD (Computational Fluid Dynamics), hvilket giver en mere effektiv og jævn fordeling af varme sammenlignet med andre elementer af samme størrelse.

Øget driftsikkerhed uden forfrysninger

Den energieffektive, selvregulerende PTC-teknologi sikrer mindre temperaturændringer for installerede komponenter, og det betyder, at komponenternes levetid og pålidelighed øges. I de højere effektstørrelser, 250W til 800W, har elementerne desuden indbygget blæser til endnu bedre varmefordeling i fx skabe med mange komponenter.

Monteres uden værktøj

Skulle vinterkulden nu bide sig godt fast, så bare rolig – selv med kolde fingre er det muligt at installere varmeelementerne, der nemt kan monteres helt uden værktøj.

Ved hjælp af tilslutningsklemmer monteres elementerne direkte på 35 mm DIN-skinne eller på monteringspladen. Man kan sagtens placere flere varmeelementer der, hvor der er behov for dem. Det resulterer i en øget fleksibilitet og optimeret varmeeffekt. Med tre montagemuligheder - magnetisk holder, med kliksystem eller med skruer - kan lyset monteres af bare en person hurtigt og enkelt uden spild af plads i indkapslingen.

Vil du vide mere?

Klik på produkterne for mere information.
;