Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Ny, stabil kontaktor-serie barberer 80 % af energiforbruget

Virksomheder kan reducere udgifterne til energi massivt med serien TeSys D Green, som opnår besparelsen ved hjælp af en elektronisk kontrolleret spole.

Virksomheder med både en ansvarlig økonomi og miljøstrategi kan glæde sig over Schneider Electrics seneste udvidelse af deres ’grønne’ produkter og services til industrielle maskiner.

Schneider Elctric tilføjer nemlig den nye, energieffektive kontaktor-serie TeSys D Green 40-80 Amp, som kræver op til 80 % mindre energi end elektromekaniske kontaktorer. Dermed kan større anlæg reducere energiudgifterne, samtidig med at det gavner miljøet.

Det store fald i energiforbrug skyldes opfindelsen af en innovativ elektronisk kontrolleret spole, som altså er langt mindre energikrævende.

Højere oppetid

Ud over de ’grønne’ fordele kan den nye serie i højere grad hjælpe virksomheder med at undgå dyre produktionsstop. TeSys D Greens brede spoleområde holder nemlig processer kørende, og højere modstandsdygtighed over for overspænding og forsyningsforstyrrelser giver højere oppetid, og bekræftes med SEMIF47-test og certificering.

Pladsbesparende

TeSys D Green er designet til udskiftning, drift og vedligehold af maskiner og el-skabe. Med TeSys D Green er området til 80A dækket af kun 4 spoler, specielt BBE-spolen er unik. Fra 9A til 38A har TeSys D en bredde på 45 mm, mens 40A, 65A og 80A har en bredde på 55 mm.

Kompatibel med det nuværende TeSys-tilbehør

TeSys D har samme velkendte opbygning med mulighed for at kombinere LC1D+GV+LRD og LC1D+GV4+LR9D – og med integreret 1NO+1NC som standard. Man kan desuden benytte det velkendte TeSys D-tilbehør.

Vil du vide mere?

Klik på produkterne for mere information.

Se sortimentet her
;