Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Tæt samarbejde sikrer reservedele i en fart til vigtige maskiner

Når man leverer materiel til virksomheder, der producerer i døgndrift, skal reservedelsforsyningen være sikker og hurtig. Derfor arbejder Sealing System sammen med Lemvigh-Müller.

Et nyt samarbejde med Lemvigh-Müller gør det lettere for Sealing System at servicere de pakke- og emballeringsmaskiner, virksomheden udvikler og leverer til fødevareproducenter og andre industrier. Samarbejdet betyder, at Lemvigh-Müller nu lagerfører en række reservedele og komponenter, som indgår i Sealing Systems maskiner.

Hos Sealing Systems kunder kører produktionen typisk i døgndrift, og maskinerne fra Sealing System udgør det såkaldte end of line-udstyr, der sørger for, at færdigproducerede varer bliver emballeret og stablet på paller, så de kan blive læsset på lastbiler og sendt videre ud i verden.

Maskiner skal serviceres i en fart

Fordi maskinerne er så kritiske for produktionen, skal de kunne serviceres eller repareres i en fart, hvis der sker et nedbrud. Det forklarer COO Henrik Skytte Raahede (billedet), som har ansvaret for produktionen hos Sealing System.

”Det er helt afgørende, at vores serviceorganisation står klar, når vores kunder har brug for den, uanset hvad klokken er. Serviceområdet er i vækst for os, og det betyder, at vi er nødt til at stille større krav til vores leverandører,” siger han.

Brug for tusindvis af reservedele

Foruden egenudviklede maskiner opbygger Sealing System løsninger med komponenter – for eksempel industrirobotter – fra en række andre producenter. Det betyder, at tusindvis af reservedele skal være til rådighed. Derfor giver det ifølge Henrik Skytte Raahede god mening at indgå leveringsaftaler med samarbejdspartnere.

Hos Lemvigh-Müller ser Pernille Wichmann, salgsdirektør, Industri, flere og flere af den type samarbejder.

”Virksomheder, der producerer og servicerer avanceret teknologi, kommer let til at binde omfattende ressourcer i reservedele og komponenter. Ved at samarbejde med strategiske leverandører kan de reducere lagerbindingen uden at gå på kompromis med leveringssikkerheden for kritiske komponenter. Den fordel kan mange få øje på,” siger hun.

Frigør ressourcer til kernekompetencer

Ifølge Pernille Wichmann er digitaliserede lager- og logistikløsninger en del af en tendens, hvor virksomheder leder efter områder, hvor de kan frigøre ressourcer til at udvikle deres kernekompetencer.

Derfor arbejder Lemvigh-Müller også konstant på at udvikle services, der supplerer leveringsprogrammet på flere end 350.000 varenumre.

Trænes på højt teknisk niveau

Senest er Lemvigh-Müller blevet certificeret Industrial Automation Distributor (IAD) for Schneider Electric. Det betyder, at Lemvigh-Müllers tekniske supportmedarbejdere trænes på højt teknisk niveau i henhold til Schneider Electrics certificeringsprogram inden for PLC, HMI, industrielle netværk og en række andre kompetencer, som er centrale for bl.a. maskinbyggere.

I denne video kan du se, hvordan Schneider Electric, Sealing System og Lemvigh-Müller har arbejdet sammen om udvikling og servicekoncept for pallelasteren IP-4 Greenline, en af Sealing Systems nyeste egenudviklede maskiner

 

 

Vi er der for dig – når som helst

Hvis du akut står og mangler varer uden for arbejdstid, for eksempel for at kunne afhjælpe et nedbrud hos en kunde eller i din egen produktion, kan du ringe til vores vagttelefon. Vi svarer døgnet rundt, alle årets dage.
FIND VAGTTELEFON

 

Vi gør vores teknikere dygtigere til at hjælpe dig

Vi er i fuld gang med at IAD-certificere Lemvigh-Müllers egne teknikere, så de bliver endnu dygtigere til at hjælpe dig med udfordringer inden for industriel automation. 
LÆS MERE

;