Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Slip for ledningen – og skru op for fordelene

Nu bliver det nemmere at gøre rent! Den første batteridrevne industristøvsuger fra Nilfisk giver rengøringen ekstra hastighed, styrke og effektivitet.

Nilfisk VHB436 er den første industristøvsuger udviklet specielt til lager og logistik. Med den ved hånden er det let at gøre godt rent i befærdede områder og snævre kroge uden at skulle trække en lang ledning til en stikkontakt.

Godt rustet til effektiv rengøring

Med den nye industristøvsuger tilbyder Nilfisk et komplet sortiment af udstyr til rengøring af alle områder på alle niveauer fra gulv til loft. Den batteridrevne støvsuger har et lithium-ion-batteri, som er hurtigt at oplade – og kompatibelt med andet rengøringsudstyr fra Nilfisk. VHB436 er nem at bruge, og det kompakte kabinet med store hjul og håndtag gør den også let at flytte rundt på. Skal det gå ekstra hurtigt, har den løftebeslag til gaffeltruck.

Smart, fleksibel og ekstra sikker

Det er slut med at snuble over ledningen med VHB436. Og takket være forlængerrør og specialtilbehør kan du komme til alle steder uden at bruge stige eller lift. HEPA-filtreringsløsningen opfanger effektivt potentielt farligt støv med Longopac®-opsamlingssystemet. Og når det er let at støvsuge selv højt placerede steder, undgår du støv på produkterne – og hjælper med at opretholde produktkvaliteten. VHB436 er certificeret i henhold til EU's og USA’s bestemmelser om elektrisk sikkerhed.

Hurtig opladning og kompromisløs ydeevne

Uden ledning kan du hurtigere rengøre større arealer effektivt med VHB436. Lithium-ion-batteriet giver nemlig mere end to timers uafbrudt driftstid. Og i modsætning til andre batteridrevne industristøvsugere går VHB436 ikke på kompromis med sugestyrken. Den er skabt til industrien og klarer både støv, snavs og små stykker byggeaffald – indendørs og udendørs.

Find Nilfisk VHB436 hos Lemvigh-Müller


;