Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Fede nyheder fra Wera

Wera har lanceret nogle fantastiske og innovative nyheder - som kun Wera gør det! Her er tre af dem.

KK900 Set 1

KK900 Set 1 er enhver tømrers, VVS’ers og mekanikers nye bedste ven. Den er en kombination af tre eksisterende Wera produkter: Serie 900 skruemejsler, slagskruetrækkeren og Kraftform Kompakt med udskiftelige klinger.
KK900 er designet til de virkelig svære og hårde skrueopgaver som eksempelvis skruer, der er rustet fast og ikke kan løsnes. Du kan arbejde med den i låst eller ulåst funktion. I låst tilstand fungerer den som en skruemejsel, hvor du kan slå på endekappen med en hammer. Når du arbejder med den i ulåst tilstand, aktiveres fjederen i håndtaget og udløser et løsningsmoment på 25Nm. Dermed kan du løsne de skruer, som du ikke ellers kan få løs. Bitsene er ekstra hærdede, så de kan holde til slag. Dog er de ikke lavet til brug i slagmaskiner. Kan købes både som håndtaget løst og i sæt med bits.

Se den her

 

Zyklop Pocket Set

Zyklop Pocket Set er helt uundværlig og kan klare næsten alle almindelige skrueopgaver. Den ligger godt i hånden og kan som noget helt nyt både bruges med bits og toppe. Den velkendte Zyklop-skralde er blevet opdateret, så den nu har bitsmagasin i håndtaget og kombioptag i toppen. Så kan den bruges både med bits og toppe. I sættet får du toppe i størrelse 8, 10 og 13 samt en forlænger til bits med – men du kan også nøjes med Zyklop Pocket.

nyheder fra Wera

Se Den Her

 

Wera Tool Trolleynyheder fra Wera

Alle Wera fans skal selvfølgelig have en eksklusiv Wera værkstedsvogn i værkstedet. Wera Tool Trolley er blevet forbedret og opdateret i designet. Den kommer med to skuffer fyldt med det lækreste værktøj. Der er syv skuffer i alt. Du kan købe flere indlæg løst, samt tomme skumindlæg, som du kan lægge dit eget Wera værktøj i.

Se den her


;