Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Donkraft med ekstra lav indgangshøjde

Donkraften fra BAHCO har mange fordele. Én af dem er den ekstra lave indgangshøjde.

BAHCO 2T donkraft er designet til at løfte et bredt udvalg af standardkøretøjer. Med en løftekapacitet på 2 ton og ekstra lav indgangshøjde på 70 mm og maksimal løftehøjde på 490 m kan den også anvendes, hvor en standarddonkraft ikke kan løfte opgaven.

Nem og smidig brug

Donkraften er udviklet med et dobbelt stempelsystem, der reducerer antallet af nødvendige pumpninger med 50 %. Samtidig har den en ekstra store fodpedal, der sikrer nem brug og et komposit-kurvet håndtag, der sørger for sikker og behagelig brug.

Bygget til at holde

De stål- og PU-belagte hjul sikrer ikke bare en støjsvag håndtering. De sikrer også en fremragende holdbarhed. Samtidig beskytter støvdækslet stemplerne og fjederen mod beskadigelse

Undgå skader

Med den gummibelagte saddel beskytter du køretøjets overflader og forhindrer, at det glider. Hævestang er også forsynet med gummi for at give køretøjet den bedste beskyttelse. Donkraften er samtidig forsynet med en sikkerhedsventil, der sørger for en variabel hastighed, så donkraften kan sænkes kontrolleret og du så ikke tilfører bilen skade ved nedsænkning.

Find BAHCO 2T donkraft her

 

;