Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Forkæl dine dygtige folk med en skræddersyet værktøjsvogn – og få trivsel og produktivitet til gengæld

Orden og overskuelighed er lige så vigtig som at have det rigtige værktøj. Med skræddersyede værktøjsvogne fra Bahco øger du produktiviteten og gør det let at købe nyt værktøj.

En værktøjsvogn med det helt rigtige indhold præcist systematiseret i forhold til virksomhedens opgaver og måske endda den enkelte medarbejders personlige ønsker. Alt sammen gerne lidt lækkert udført.

Bedre produktivitet og mere tilfredse medarbejdere

Det er opskriften på bedre produktivitet og mere tilfredse og loyale medarbejdere fra Lars Jørgen Andresen, SU Manager for Finland og Danmark hos værktøjskoncernen SNA Europe, som står bag blandt andet Bahco. Lars har tæt ved 20 års erfaring med værktøjsløsninger, der hjælper virksomheder indenfor industri, håndværk og service med at arbejde mere effektivt og sikkert, så han ved, hvad der giver arbejdsglæde og produktivitet

”Det enkelte stykke værktøj er naturligvis vigtigt, men systematik og orden i opbevaringen er mindst lige så afgørende. For mange brugere er der lidt feinsmeckeri i velordnet håndværktøj i høj kvalitet. Det handler om faglig stolthed, men også om at føle sig værdsat som medarbejder. For en virksomhed er godt og velorganiseret værktøj en konkret anerkendelse af medarbejderne, men også en god investering, fordi det løfter effektiviteten og motivationen,” siger Lars Jørgen Andresen.

Let at konfigurere og mange muligheder

Bahco har gjort det let at konfigurere en værktøjsvogn, der passer præcist til virksomhedens eller den enkelte medarbejders behov. Og mulighederne er mange. Ud over værktøjstyper og antal kan du vælge præcist, hvordan indholdet skal placeres i holdere eller skuffer med specialudskårne indlæg, så alt kommer helt rigtigt på plads, hver gang det har været i brug.

Du er selv med til at designe din løsning sammen med din faste kontaktperson hos Lemvigh-Müller og eventuelt en ekspert fra Bahco. Når I sammen har udvalgt den rigtige kombination af værktøj, vogn og eventuelt tilbehør som holdere til PC, aftørringspapir og kemikalier, får du en komplet dokumentation med tegninger over skuffeindretning og andre detaljer. Leveringstiden fra du har godkendt konfigurationen, til en færdig værktøjsvogn står klar til levering, kan være helt ned til tre uger, afhængig af hvilke elementer der indgår i din løsning.

Altid bedre end standardløsning

En værktøjsvogn indrettet og udstyret efter virksomhedens eller den enkelte brugers behov vil altid være bedre end selv den bedste færdigpakkede standardløsning, mener Lars Jørgen Andresen.

”Standardudstyrede værktøjsvogne kan være en mulighed, hvis man her og nu skal mande op med montører eller teknikere til akutte opgaver. Men man kommer ikke uden om, at de er en onesize-løsning, som aldrig passer helt perfekt. Du betaler for værktøjer, du reelt ikke har behov for, og de optager plads, der havde været bedre anvendt til rationel opbevaring af det, du egentlig bruger,” siger han.

Let at bestille nyt værktøj

Men fordelene ved en skræddersyet værktøjsvogn stopper ikke ved højere produktivitet og mere tilfredse medarbejdere. De gør det også langt lettere at genbestille, når et stykke værktøj er slidt ned, blevet væk eller ødelagt. Hver plads i en skræddersyet Bahco-værktøjsvogn er nemlig opmærket med produktidentifikation, så det er nemt og sikkert at genbestille det helt rigtige. Endelig opretter Bahco og Lemvigh-Müller et varenummer på den samlede løsning. Så er det også let at bestille en komplet værktøjsvogn, hvis du skal mande op med en ny montør eller tekniker.

Der er en lang række muligheder for at tilpasse skræddersyede værktøjsvogne fra Bahco til næsten enhver anvendelse. Du kan for eksempel vælge rustfri udførelse og værktøjsbestykning, hvis vognen skal anvendes i fødevare- eller medicinalindustrien.

Kundespecifikke løsninger til ethvert behov

Specialkonfigurerede værktøjsvogne er blot en af en række kundespecifikke løsninger, som Lemvigh-Müller tilbyder dig og din virksomhed. For eksempel fast lagerføring af specifikke reservedele og komponenter, kitforpakning af reservedelssæt – for eksempel til eksportmarkeder – færdigpakkede værktøjsløsninger til rejsemontører og -teknikere eller drift af dele af dit lager. Enten i form af lagerautomater eller bemandede løsninger i din virksomhed eller der, hvor du har brug for et on site-lager, for eksempel i forbindelse med store projekter.

”Fælles for vores services er, at de gør det lettere for vores kunder at fokusere på det, de er bedst til, nemlig at drive og udvikle deres kerneforretning. Lagerløsninger og indkøbsoptimering frigør ressourcer i kundernes egen organisation, og de er med til at reducere lagerbindingen uden at gå på kompromis med forsyningssikkerheden,” siger Pernille Wichmann, salgsdirektør for Industri hos Lemvigh-Müller.

 

Vil du vide mere?

I samarbejde med SNA indretter vi værktøjsvogne, præcis som du vil have dem.
Skriv til produktspecialist Mikkel Elimar Møller Løvendahl og hør mere om mulighederne og få et tilbud: milo@lemu.dk

 

 

;