Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Wera præsenterer den ultimative skralde-skruetrækker

Har du nogensinde ønsket dig et værktøj, der kombinerer det bedste fra to verdener? Wera, kendt for deres innovative værktøjer, har netop lanceret det nyeste medlem af Zyklop-familien: Zyklop Pocket.

Mange kender allerede til Weras Zyklop-skralder, men med introduktionen af Pocket-versionen, tager Wera skralde-teknologien til et helt nyt niveau. Zyklop Pocket er ikke bare en skralde; det er en fusion af en skralde og en skralde-skruetrækker. Med sit kompakte design og slanke håndtag er den designet til at give brugeren maksimal fleksibilitet på minimal plads.

Indbygget bitmagasin og nem adgang overalt

En af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved Zyklop Pocket er dens indbyggede bit-magasin i håndtaget. Det betyder, at du altid har de nødvendige bits lige ved hånden. Og med sit magnetiske optag, der passer til både ¼" bits og 3/8" toppe, sikrer det hurtige værktøjsskift uden besvær.

Men det stopper ikke her. Zyklop Pocket's hoved kan låses i fem forskellige positioner: 0°, 15° og 90°. Dette giver brugeren mulighed for at arbejde i forskellige vinkler, hvilket er ideelt for trange arbejdsområder. Med sin finfortanding på 72 tænder, giver den en minimal returvinkel på kun 5°, hvilket gør skruearbejde mere præcist og effektivt.

En pålidelig følgesvend

Zyklop Pocket er ikke kun funktionel, men også robust. Den solide skraldemekanik sikrer, at værktøjet kan håndtere det nødvendige moment, hvilket gør det til en pålidelig følgesvend for enhver håndværker.

For dem, der søger den ultimative kombination, tilbyder Zyklop Pocket en perfekt sammensmeltning af en Zyklop skralde og et 12-delt skruetrækkersæt. Og for dem, der ønsker at udvide deres værktøjssamling, er Zyklop Pocket tilgængelig både som enkeltværktøj og i tre forskellige sæt.

Så hvis du er på udkig efter et alsidigt, kompakt og pålideligt værktøj, er Zyklop Pocket fra Wera det oplagte valg. Gør plads i bukselommen – Zyklop Pocket er her for at blive!

 

Se produktet her 

;