Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Elev, ambassadør og ’filmstjerne’

Handelselev elsker at sælge stål og er med i en kampagne for EUX-uddannelsen. Han deltager i et show med Anders Lund Madsen og medvirker i en video.

”Jeg er jo ikke den store filmstjerne”.

Sådan siger en beskeden teenager fra Lemvigh-Müllers afdeling i Randers. Men i en ny film, som den 19-årige handelselev fra Randers, Frederik Birch Hansen, er med i, er han selvsikker og cool, når han fortæller om sin hverdag som stålsælger.

Fra akavet start til show

Selv om det med Frederiks ord var ’akavet i starten’ at skulle filmes, har han gjort det så godt, at han sammen med tre andre EUX’ere er udvalgt til at være med i et talkshow med journalisten Anders Lund Madsen. Her skal de kommentere små filmklip med såkaldte ’influencere’, som er ude at besøge EUX og tale med elever om uddannelsen.

Stålsat på at arbejde

Om sit egen valg af uddannelse fortæller Frederik, at han ønskede en uddannelse, der var kort, men stadig målrettet, da han gerne ville ud at arbejde. Da han så, at Lemvigh-Müller søgte elever, slog han til, kom til to samtaler og blev ansat. Og det har han ikke fortrudt et sekund.

”Det er et rigtig godt sted at være. Vi lærer meget, og niveauet bliver tilpasset den enkelte. Vi får ikke presset noget ned i halsen, men får lov at prøve kræfter med det, vi synes, der er spændende. Og jeg synes, det er vildt sjovt at sælge”, siger Frederik og afslører gerne et enkelt sælgertrick. 

Handelselev Frederik Birch Hansen kan godt lide at besøge kunder for at se, hvad det stål, vi sælger, bliver til.

Overrask kunden

”Det gælder om at lytte til kunden og lære dem godt at kende, og så være foran kunden og overraske dem positivt, fx ved at foreslå alternativer, som de ikke selv havde tænkt. Når så begge parter er tilfredse med prisen, er det bare er godt salg”, siger han.

Samtidig er Frederik blevet fascineret af stål:

”Tænk på alt det forskellige, som sådan en stålplade kan blive til. Det kan ende som noget, der sidder i en maskine, noget, der fører vand eller som et køleanlæg. Det er da for fedt”. 

Ambassadør for EUX

At Frederik ikke alene har fundet sin hylde hos Lemvigh-Müller, men også på EUX, viser hans rolle som ambassadør for uddannelsen i Randers. Han besøger folkeskolernes ældste klasser, hvor han fortæller om de muligheder, de unge får ved at vælge EUX.

”Det er fedt, for jeg ved, at flere skoletrætte elever har fået øjnene op for EUX, og at de har været positive, så jeg håber da, at jeg kan påvirke i en god retning”, siger han.

Noget for dig?

Kunne du tænke dig at blive elev? Vi søger lige nu elever, så klik her og få mere at vide.

Se filmen med Frederik i Randers her

 

;